| Bianca777 a întrebat:

Imi intarzie ciclul de 3 zile. nu am avut contacte sexuale. ma ingrijoareaza acest fapt deoarece nu am nici simptomele specifice. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si daca n-ai avut contacte sexuale, aka nu te ingrijoreaza vreo posibila sarcina care e marea tragedie ca ti-a intarziat 3 zile? Asta e, mai sunt dereglari, stresandu-te acu faci si mai rau

| Andreeush a răspuns:

Daca nu ai avut contacte sexuale nu vad de ce sa te ingrijorezi. Poate fi o simpla intarziere, poate ti s-a dereglat menstruatia sau poate fi vorba de dereglari hormonale. Mai asteapta. Daca chiar nu iti vine intr-o saptamana mergi la un medic.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sa te calmezi.

| Bettybeatrice1919 a răspuns:

Calmeaza-telaughing cand mi-a venit prima data, cred ca aveam 11 ani. Mi-a venit de 2 ori, iar a 3 a oara a intarziat 6 lunilaughing si nu, n-am avut nici un fel de contact sexual, asa e, cel putin pana se regleaza.

| Dni_Ined_1996 a răspuns:

Dacă sti ca nu ai întreținut relații sexuale nu ai de ce sa iti faci griji! Poate fi o simplă întârziere, sau in cel.mai rau caz o dereglare hormonala...