| nhgvhyg a întrebat:

vreau sa va intreb si eu cat de eficienta este dieta in care mananci o zi fructe,una legume,una carne,una peste, una lactate? Va rog sa imi raspundeti. Si cele care ati slabit, ce dieta ati urmat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kiasm a răspuns:

Daca sincer, nici o dieta nu e efectiva pana ce nu te ocupi cu sportul. Nu are importanta cat mananci, dar cum arzi caloriile. In primul rand dieta se recomanda nu pentru a slabi, dar pentru ca o persoana sa-si mentina forma corpului. Prietena mea la fel spune ca vrea de moarte sa slabeasca, dar nimic pentru a slabi nu face, in afara de asa zisa dieta. In al doilea rand daca te apuci de slabit, inseamna ca reduci (nu complet) din alimentatie dulciurile, mancarea grasa etc. Eu personal nu stiu astfel de persoane care pur si simplu au urmat o anumita dieta si au slabit. Situatia similara ar fi spre ex: o persoana urmeaza o anm. dieta, dar sta pe pat la televizor sau la computator. Adica nu are sens. Ori te apuci de slabit asa cum trebuie, ori alegi dieta si duci tot acelasi mod de viata pe care l-ai avut.

| nhgvhyg explică (pentru Kiasm):

Multumesc pentru raspunsuri. dar fac sala de o saptamana, tin si dieta si am slabit 4kilograme in 5 zile.

5 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Grasimea se arde prin lucru mecanic adica sport. Degeaba o sa ti tu regim, dieta etc daca ai o viata sedentara, monotona, omul a fost creat sa se miste, sa munceasca. Deci fata, oricat ai cauta tu diete, fara sport degeaba o ti.

| karsivan a răspuns:

Personal cred ca este o dieta proasta si pentru organism si pentru slabit. Nu are nici o noima creeaza doar frustrari si nimic mai mult.

| Asy3 a răspuns:

Eu am tinut doua saptamani aceasta dieta si am slabit 5 kilograme doar ca nu avea zi de peste pentru ca mie nu imi place pestele.Acum depinde si de tine dar iti recomand o dieta pe termen lung in care sa mananzi zilnic cate ceva din fiecare gen o friptura la gratar cu salata si o fructa la desert.

| nhgvhyg explică (pentru Asy3):

Mai mancai si altceva in afara de ce era scris in dieta?