Salut. Peste tot mai exista uscături care așteaptă atenții. Totuși îți recomand să nu o faci. Atât acceptarea și darea de mită sunt ilegale și penale. Ioandelasal te poate lamuri mai clar în privința legii. Multa sănătate.
Prin gestul tau discriminezi pe alți pacienți din jurul tau. E un gest infam si din parte ei dar și din a ta, că pretinzi un tratament preferențial.
Adică în loc să va asiste/trateze pe toți în mod egal, își va îndrepta atenția asupra ta, in defavoarea celor care poate nu-și permit sa dea mită.
Vezi tu, cu tipul ăsta de mentalitate nu ne mai creștem reputația in veci, vai de capul nostru. Rușine, rușine, rușine.
Cheers
Problema e că ambele doamne cu care stau in salon, nici bine nu am venit și mă întreabă eu cat dau la medici. Nu incerc sa discriminez pe nimeni, doar sa fiu și eu tratata corect la fel ca și dânsele. Nu m-am mai întâlnit cu astfel de situații și de asta și întreb, de asemenea nici sănătatea mea nu vreau sa o pun in joc. Cred că având o operație de îndepărtare a unui rinichi, iar celălalt nefiind în cea mai buna forma nu si-ar pune nimeni sănătatea în joc doar ca sa fie bunul samaritean sau să susține astfel de comportamente.
Buna! Până acum nu am întâlnit astfel de situații, dar doamnele cu care stau in salon deja discuta sumele pentru anumite intervenții și nu prea mai știu cum să procedez, fiind și sănătatea mea in joc, iar despre doctor încă nu știu nimic, daca așteaptă sau nu așteaptă ceva.
Acum înțeleg situația ta. Un medic trebuie să își facă treaba și unii chiar nu risca sa ia bani, că nu știi cine te filmează și îți distrugi cariera pentru câteva sute. Multa sănătate și putere. Sa fie bine!