| Mrx34 a întrebat:

am 17 ani, am puroi in gat de 30 de zile si nu mi.a trecut, am luat zinnat si antibiotic 1 saptamana apoi am facut si injectii 1 saptamana si tot nu mi.a trecut,ce pot sa fac, ajutati.ma :;((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Sa te odihnesti mult, si sa manaci fructe si legume si sa continui tratamentul atata cat ti-a recomandat medicul. O sa iti treaca.

| Mrx34 explică (pentru CuriousStuff):

Am terminat tratamentul de mult, nu mai iau nimic

| CuriousStuff a răspuns (pentru Mrx34):

Mergi inapoi la medic si intre timp fa ce ti-am recomandat in primul raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copile,du-te de urgenta la doctor, daca puroiul se extinde in corp faci septicemie si mori! Nu e normal ca dupa atatea incercari cum ar fi(injectii, antibiotice)sa nu iti treaca!
La tine poate fii vorba de operatie la nivelul gatului pentru a-ti scoate puroiul...
Nu e de joaca, e spre binele tau, nu mai asculta de ăstia de pe aici care iti zic sa mananci legume sau mai stiu eu ce pentru ca din moment ce infectia dupa atata timp nu ti-a trecut nici cu injectii sau antibiotice e putin probabil sa iti treaca cu alea!
Du-te de urgenta, nu e de joaca infectia poate fii prea mare si de asta e asa rezistenta la antibiotice si infectii! Risti sa mori dintr-o chestie banala!

| Mrx34 explică (pentru anonim_4396):

De fapt stai, puroi mai am decat un punct e amigdalita, nu va ganditi ca am amigdalele pline cu puroi, si nici nu ma mai doare, dar mi.au ramas gaurile de unde a fost puroiullaughing ma speriati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Injectii****

| DavidoffUser a răspuns:

Sa te duci la doctor!