| kr3ativ a întrebat:

Am si eu o probleme cu piciorul stang e putin mai scurt din cauza soldului.din cate am inteles de la medic e mai scurt cu 2-3 mm si ca e bagat osul in sold..am 20 de ani si sunt din Constanta exista oare vre`un om care pune oasele la loc mie mi sa recomandat sa-mi pun la incaltaminte un carton ceva ca sa fie la inaltime, ori cum nu se cunoaste la mers da mi-e frica sa nu se inrautateasca cu timpul. daca stie cineva o metoda sau pe cineva care poate pune oasele la loc din Constanta si cat m-ar costa, sa raspuna va rog frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca ai mers la medic ortoped, nu cred ca a zis sa bagi carton la o tasare de 2-3 cm.Se fac pantofi si ghete ortopedice, dar cea mai buna solutie este proteza de sold (femur)

| kr3ativ explică (pentru onasis1961):

Nu e tasarea de 2-3 cm e de 3-4 milimetri si eu am aflat cand am fost la institutul de medicina sportiva Bucuresti. deci vreau sa stiu daca e vreo solutie pentru problema mea fara sa folosesc proteze sau sa fiu operat.