| Rimadan103120 a întrebat:

Buna ziua, de la o vreme am inceput sa alerg, am 5-6 luni consecutive, am dat 20 de kg jos, alerg foarte mult, si uneori am scaune foarte dese, dar nu e diaree sau altceva, sunt scaune tari, e vreo problema de sanatate sau sistemul digestiv a inceput sa fie imbunatit? Mentionez am avut 90 de kg, acum am 70 de kg, cand alergam uneori venea o durere mare in abdomen

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Când practicam culturism și mâncăm cu (,) cantarul in față, mă duceam la toaleta și de 3-4 ori pe zi - zilnic. Analizele bune.
Daca ești îngrijorat, poți să ți faci un set de analize sa nu stai cu frică.

| darrio2007 a răspuns:

Transpiri prin alergare si nu te hidratezi indeajuns.

| Cipi1212 a răspuns:

Sistemul digestiv s-au îmbunătățit.

| TimberWolf a răspuns:

Fortezi sistemul nervos si pierzi si nutrienti pentru ca efortul mai ales alergatul consuma vitamine, minerale, mai ales magneziu, este un stres pentru sistemul nervos, mai ales ca tu slabesti.
Trebuie sa suplimentezi cu magneziu, vitamine si ce iti mai lipseste.