| Andrei7373929 a întrebat:

Buna seara, am 21 ani si o problema de sanatate, am fost diagnosticat cu Helicobacter Pylori. Eu de 2-3 luni am dureri la muschiul inimii, intepaturi la inima, durere la mana stanga, ameteli, vedere incetosata, diaree am facut EKG dar au spus ca e ok, e ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te mai panica inutil, ca nu-i nimic grav, doar o INFECTIE bacteriana in stomac cu HP (Helicobacter pylor) si NU ai dureri la inima, fiindca toate astea sunt dureri si simptome de la infectia din stomac!

Este bine ca ti s-a confirmat infectia cu HP si NU ai NIMIC la inima!
Pentru ce dumnezue iti creezi stres si panica inventand probleme la inima cand aia este perfect sanatoasa?
Trateaza-te de HP cu mai multe antibiotice, as acum iti este recomandat de medic si durerile de stomac, vor inceta.
sanatate multa!

3 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

Nu ai nimic la inima. Alea sunt simptomele date de problemele la stomac. E o infectie bacteriana din cauza lipsei de igiena. Ai mancat fructe nespalate? Sau cu tacamuri nespalate? Sau mainile murdare?
Fa tratamentul primit. Va fi bine.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Ai primit tratament de eradicare cu Antibiotic (3 feluri) şi PPI (Omeprazol)? Dacă da, aşteaptă să îşi facă efectul. Dacă nu, trebuie să începi imediat.

| mariasimi a răspuns:

Eu zic ca da dacă și ei au zis asta înseamnă ca e doar o infecțiehappy