| laurentiu80 a întrebat:

Buna ziua.
M-am trezit si nu mai aud deloc cu urechea stângă. O simt înfundată, si aud un țiuit. Nu am scurgeri din ea, absolut nimic. Ultimul control auditiv l-am făcut acum câteva luni, si a fost foarte bine. Si acum dintr-o data nu mai aud nimic cu ea. Aș dori deocamdată sa nu merg la medic, știți vreun leac ceva, sau e ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DanielDanny a răspuns:

Leacul e la ORL, am patit la fel cand am fost racit si am suflat nasul mi-a pocnit urechea si orice am incercat, se facea din ce in ce mai rau, pana m-am trezit ca nu mai auzeam nimic cu urechea... S-a uitat medicul cu aparatul ala cu lanterna si mi-a zis din prima secunda ca era otita si s-a si infectat pentru ca nu am fost la timp... Mi-a facut spalatura si mi-a prescris 2 tipuri de picaturi sa alternez intre ele!

Dar la tine nu stiu ce e, si deia zic mai bine mergi la medic la ORL!

Mergi si fa-ti programare cu trimitere de la medicul de familie daca poti, dar daca dureaza prea mult mai bine mergi cu plata!

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Îţi recomand să faci un control auditiv pentru mai multe detalii.