| andrei131cp a întrebat:

mi-am extras o masea, totul bine, nicio problema, problema fiind alta, injectiile, mi-a facut la extractie 2-3 injectii, au trecut 3 zile si parca tot am ramas putin umflat la falca, ieri mi-a scos nervul la o masea, mi-a facut 2 injectii si la fel, azi, tot sunt putin umflat la falca..ma gandesc ca as fi alergic la injectie sau nu stiu. Ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denisa0954 a răspuns:

E normal sa ramana umflat. Se va dezumfa treptat, deci si o saptamana vei putea sta cu o ușoară injecțiile 0e care ti le-a facut este de fapt anestezic, și nu au fost 2-3, ci doar te a înțepat de mai multe ori.
Dacă erai alergic, ai fi intrat în șoc anafilactic si ai fi murit, încă din prima zi.
Pune comprese cu gheață pe zona umflata timp de 10-15 minute de mai multe ori pe zi ca sa grăbești dezumflarea.
Infecție nu e în nicun caz, ca altfel urlai de dureri.
Am trecut de 4 ori prin ce treci tu, deci crede ma ca nu ai nimic si e totul în regulă

2 răspunsuri:
| extraterestri a răspuns:

Bine ca nu a trecut o luna si tot te c a c i pe tine de durere cum am patit eu luam 4 nurofen 3 aulin 6 algocalmin pe zi ca sa ma lase si pe mine putin in pace dupa 1 luna.

Asa ca poto sa dai petrecere

Ca nu ai nimic

| CodrutElian1990 a răspuns:

S-ar putea sa ai infectie la maxilar, ma refer in zona radacinilor maselelore. O radiografie dentara daca nu trece umflatura. In unele cazuri, la radacina maselelor se formeaza pungi de puroi care, daca nu sunt scoase, inflameaza gingia.