|

Buna ziua, TPU!Ca multe alte tinere de varsta mea (20), ma confrunt cu o problema stresanta - intarzierea menstruatiei. Astazi se implineste o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina. Am facut doua teste de sarcina, unul sambata seară si altul azi dimineata (ultrasensibil, 10 mlU/ml). Ambele au iesit negative. Am crampe abdominale putin mai diferite, dar nu sunt deloc intense.

Întrebare mea este, cat de repede as putea sa ma prezint la medic? Ce imi recomandati sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu îți recomand să stai calmă, nu e nimic grav, e vorba de dereglare, mie nu mi-a venit menstruația timp de 6 luni și nu am pățit nimic, și nu, nu eram gravidă. Ai răbdare căci va veni.

| a răspuns:

Eu zic sa te duci la doctor ca sa fii sigura de orice.

| a răspuns:

Depinde,daca testele au iesit negativ cel mai probabil este vorba de o mică deregrale. Eu zic ca iti vine. Mai asteapta cateva zile pana la sfarsitul saptamanii si daca nu vine repeta testul, daca iese tot negativ mergi la medic. De obicei sânii întăriti si crampele pot fii semne si de sarcină dar si ca urmeaza sa vina ciclul. Eu mi.am dat seama ca sunt gravida de pana sa fac testul pentru ca urinam foarte des. Si dupa 10 zile am facut testul si la mine a iesit pozitiv. Dar nu cred ca esti gravida pentru ca la testele actuale o sarcina iese si dupa primele 3 5 zile de la întârziere. Cred ca daca erai ieșea sigur. Succes!