anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat ar costa sa imi rezolv toti dintii cu anestezie generala, am destul de multe carii si un dinte de extras.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand nu este posibil sa se lucreze la toti dintii deodata.
Vorbeste cu medicul stomatolog si vezi cat iti poate lucra la fiecare sedinta.
Anestezia toatala este foarte scumpa si se face numai la operatii grele, unde esti asistat de un medic anstezist, care-i platit serios intr-o operatie.
Pentru dantura nu se face anestezie totala, nici macar la implanturi dentare nu se face. Eu am avut triplu implant, 2 ore de chirurgie si tot nu mi s-a facut anestezie generala, doar locala, dar este atat de puternica anestezia, ca nu simti nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Anestezie generala pentru carii? Cine îți face așa ceva?

Prețul tratamentului îl afli după un consult medical nu pe TPU.

| dullcat a răspuns:

Cateva mii de euro? Nu stim ce inseamna rezolvare, poate implica 5 proceduri/sedinte sau 20.Medicul tau dentist iti va spune.Si ti se face anestezie locala, oricum nu poti sta lipit de acel scaun mai mult de 1 ora jumatate.Deci intr-o sedinta iti poate rezolva maxim doua carii, depinde de cum lucreaza omul.

| Standt a răspuns:

Ce intelegi tu prin anestezie generala?
Cariile se trateaza treptat. Poate poti salva si acel dinte de care tu zici ca trebuie extras.