Primavara trecuta cand a fost lockdown in toata tara nepotul meu si-a luat amenda (50 de lei) pentru ca desi avea declaratie nu era trecuta ora.
Eu desi aveam declatia la mine, nu mi-a cerut-o niciodata, desi mereu aveam impresia ca va gasi ceva care nu e ok
Tu, daca esti angajat te folosesti de declaratia data de angajator, timp in care iti rezolvi si problemele.Sau iti descarci o declaratie din aia care are toata lumea.
NU e recomandat sa NU ai declatie la tine, Daca te mai pui in gura cu autoritatile, iti iei amenda maxima.
Nu prea cred ca tara va intra din nou in lockdown.In primul rand va fi rau pentru economie, apoi lumea incepe sa se imnunizeze!
Cit de fatalau poti sa fii, sa mor eu! Mizeria aia de declaratie o faci PDF frumos si o porti pe telefon. Vai, ce corvoada!
Tocmai ca nu s, ies când vreau eu oriunde fără declarație, nu mi teama, doar am pus întrebarea sa aflu cât e amenda.
Ce conteaza cit e amenda? Acum e 2000, mi-a zis un ex-gardian public acum vreo luna cand imi atrasese atentia ca nu port masca pe-afara. Eram cu un prieten si nevasta-sa si strada era goala in rest, dar nah... P.S. Umbla cu declaratie si ce mai trebuie, daca te amendeaza careva de-amboulea o contesti si cistigi.