| Carouri a întrebat:

Cateaua mea a vomitat de 3 ori si respira destul de greu acum, nici nu prea poate sta in 4 labe. Cum as putea sa o ajut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, asteapta pana maine si daca nu-si revine du-o la veterinar.Si pisica mea a patit asta:a vomitat de vreo doua ori in aceeasi zi si in acea zi nu a mai fost jucausa, nu facea decat sa doarma si sa-si faca nevoile. I-a trecut a doua zi.Nu e neaparat ceva grav:ca si noua, le mai e si lor rau din cand in cand. Dar daca nu ii trece pana maine, du-o la veterinar ca sa fii sigur.

10 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi cu ea la un veterinar, numai el iti poate spune ce are.

| mioara a răspuns:

Du-te la dr cu ea o fi bolnava.

| starchewer a răspuns:

Are tbc pisicesc big grin. mergi la veterinar...si numai fuma langa ea. ca TUTUNUL DAUNEZA GRAV SANATATII!(cainelui tau)

| Munchkin a răspuns:

Tu ne întrebi pe noi? Ai auzit de veterinar? Mâine, la prima oră, acolo să o duci.

| myckey a răspuns:

In nici un caz sa nu i dai lapte!
eventual da i apa cu sare, dar du te la veterinar cat mai curand!

| andrelina a răspuns:

Trage-o de piele. Daca isi revine greu la forma initiala, e posibil sa fi luat jegareala de la cainii vagabonzi. Du-o imediat la veterinar.Probabil e deshidratata. Pofta de mancare, are? Mie mi-a murit un catel, care a avut simptomele, pe care ti le-am scris mai sus.

| Eeeh` a răspuns:

Du`o IMEDIAT la veterinar! Imediat!

| Carouri explică:

Pai va intreb pe voi, clinica este inchisa la ora asta, si ceream cateva sfaturi pana maine. si-a mai revenit putin.

| Carouri explică:

Multumesc pentru raspunsuri. si-a revenit complet.

| Carouri explică:

Repet: Si-a revenit complet. Mancase grasime si i se facuse rau. Si nu fumez langa ea, eu nu fumez... sunt impotriva fumatului tongue
Numai oamenii prosti fumeaza.