Pai, asteapta pana maine si daca nu-si revine du-o la veterinar.Si pisica mea a patit asta:a vomitat de vreo doua ori in aceeasi zi si in acea zi nu a mai fost jucausa, nu facea decat sa doarma si sa-si faca nevoile. I-a trecut a doua zi.Nu e neaparat ceva grav:ca si noua, le mai e si lor rau din cand in cand. Dar daca nu ii trece pana maine, du-o la veterinar ca sa fii sigur.
Are tbc pisicesc
. mergi la veterinar...si numai fuma langa ea. ca TUTUNUL DAUNEZA GRAV SANATATII!(cainelui tau)
Tu ne întrebi pe noi? Ai auzit de veterinar? Mâine, la prima oră, acolo să o duci.
In nici un caz sa nu i dai lapte!
eventual da i apa cu sare, dar du te la veterinar cat mai curand!
Trage-o de piele. Daca isi revine greu la forma initiala, e posibil sa fi luat jegareala de la cainii vagabonzi. Du-o imediat la veterinar.Probabil e deshidratata. Pofta de mancare, are? Mie mi-a murit un catel, care a avut simptomele, pe care ti le-am scris mai sus.
Pai va intreb pe voi, clinica este inchisa la ora asta, si ceream cateva sfaturi pana maine. si-a mai revenit putin.
Repet: Si-a revenit complet. Mancase grasime si i se facuse rau. Si nu fumez langa ea, eu nu fumez... sunt impotriva fumatului ![]()
Numai oamenii prosti fumeaza.