anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce ar trebui sa fac pentru a creste imunitatea? Dar pentru a scapa de aftele bucale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

Buna!
Pentru cresterea imunitatii recomand ECHINACEEA.
Echinaceea este una dintre cele mai eficiente plante studiate ştiinţific cu proprietăţi imunostimulatoare marcante. Acţionează prin creşterea capacităţii de apărare a organismului, fiind recomandată în infecţii acute şi cronice ale căilor respiratorii superioare (angine, faringite, laringite, bronşite) şi profilactic în perioadele cu risc crescut de infecţii cu virusuri gripale. Se poate administra sub formă de:tinctură: 30 de picături de trei ori pe zi, timp de 30 de zile, capsule: o capsulă sau două pe zi, ca ceai infuzie: două căni pe zi.
Iar pentru aftele bucale, fierbe o cana cu apa si las-o sa se raceasca pana cand aceasta ajunge la o temperatura suportabila (calda), iar apoi adauga o lingurita de sare fina, o lingurita de bicarbonat de sodiu si fa gargara cu solutia rezultata, de cel putin trei ori pe zi.
Daca cumva afta bucala nu da semne de vindecare in trei zile, cel mai indicat este sa mergi la medicul de familie. Cel mai probabil acesta iti va recomanda tratarea zonei cu glicerina boraxata sau iti poate indica anumite medicamente.
Multa sanatate!
Te pup!
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru imunitate folosește capsule cu ulei de cătină de la Hofigal, aftele bucale le tratezi cu glicerină boraxată tamponând zona și timp de 20-30 de minute nu consumi absolut nimic.
Sfatul meu etse să te vadă cel puțin medicul de familie.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| Delicacy a răspuns:

Dacă vrei să-ţi întăreşti imunitatea cumpără de la plafar sau din farmacie Echinacea, este ieftină şi foarte eficientă.

| AlleSiAtat a răspuns:

Pentru imunitate, poti lua tot felul de vitamine si eventual ceri la farmacie (aici nu te pot ajuta prea bine). Pentru afte, iei de la farmacie glicerina boraxata (costa in jur de 6 lei). Inainte sa te dai e obligatoriu sa te speli pe maini, apoi pui pe afta si juma` de ora n-ai voie sa bei sau sa mananci.Trece intr-o saptamana daca sunt mai multe. Daca e una singura, in 3-4 zile.
Craciun fericit!

Întrebări similare