| relustefan a întrebat:

Ce as putea sa fac ca sa nu mai albesc atat de mult? Nu am de gand sa ma vopsesc pentru ca sunt traditional. Daca stie cineva vreun remediu naturist.Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Citisem in cartea stimatei doamne dr Virginia Faur (inventatoarea Favisan sau Fares ) - Cartea: *Un Brevet de Viata Lunga*, ca, daca ai o anumita substanta in organism intr-o cantitate mai mare... Micsoreaza sau opreste inalbirea parului. Cunosc persoana in varsta de 70 de an care inca are culoarea parului natural de saten - roscat!

Legat de albirea parului, semnul intelepciunii... Regret sa contrazic acest mit cel mai probabil asiatic... In general albirea parului incepe datorita stresului, a genei sau lipsa acelei substante din organism.

| tudorvolcano a răspuns:

Părul alb e semnul înțelepciunii.
Dacă ați ajuns la clipa în care perii capului devin albi, înseamnă că ați trăit prin multe, și aceasta ar trebui să vă dea înțelepciune, meditând la toate evenimentele din viața dumneavoastră.

Vă recomand să lăsați părul să albească, fără să încercați să îi faceți ceva, și să vă bucurați că ați acumulat atâta experiență, pe care să o puteți să o împărtășiți și cu cei care nu sunt chiar așa trecuți prin viață.
Sfaturile dumneavoastră ne pot fi foarte de folos.

| BunnyHoop a răspuns:

Calteste-te cu ceai de urzici