|

Ce este uleiul de ricin si la ce se foloseste?big grin

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Uleiul de ricin, un tratament naturist adaptat oricarui tip de piele
Uleiul de ricin reprezinta unul dintre cele mai vechi tratamente naturiste. Calitatile terapeutice ale acestuia au fost descoperite in timp, in prezent, numarul produselor cosmetice pe baza de ulei de ricin fiind din ce in ce mai mare. Ricinul este un arbust originar din India adus in Europa cu milenii in urma. Inainte de a fi descoperite calitatile sale terapeutice, ricinul a fost folosit ca planta ornamentala. In prezent, odata cu evolutia stiintei, fructele de ricin au fost transformate in adevarate surse de sanatate, atat pentru ten cat si pentru intregul organism.
Uleiul de ricin: intrebuintari si beneficii
Uleiul de ricin este bine cunoscut pentru aplicatiile sale interne, dar intrebuintarile lui sunt mult mai complexe, iar efectele pe care acesta le are asupra organismului vor fi apreciate de fiecare dintre noi. Femeile sunt cele care ar trebui sa se bucure cel mai mult de acest tratament naturist, mai ales ca uleiul de ricin aduce rezultate pozitive in lupta cu problemele tenului. Iata cateva din numeroasele calitati terapeutice ale uleiul de ricin:
Dieta cu ulei de ricin este extrem de sanatoasa mai ales pentru persoanele care au probleme de anemie. In cadrul oricarei diete, o lingurita de ulei de ricin in fiecare seara va aduce buna dispozitie si elimina problemele de sanatate care apar, inevitabil, in urma unei diete drastice de slabire.
Vindecarea negilor-uleiul de ricin ajuta la disparitia negilor. In acest scop, trebuie masata de doua ori pe zi, cu ulei de ricin, portiunea de piele cu negi. Miscarile de masare trebuie sa fie circulare, astfel incat uleiul de ricin sa intre cat mai bine in piele. Acelasi tratament naturist poate fi urmat si in cazul alunitelor. Uleiul de ricin ajuta la regenerarea si cresterea parului. Masarea timp de 3 zile consecutive a pielii capului cu ulei de ricin are efecte asupra regenerarii si intaririi firului de par. In urma acestui tratament naturist, parul ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Www.google.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un ulei obtinut din seminte de ricin si se aplica pe par pentru al lungi de 3 ori mai repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uleiul de ricin foloseste la cresterea parului si la tratarea unghiilor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ulei pentru unghii, par, gene, sprancene
ajuta la cresterea acestora

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uleiul de ricin este extras dintr-o planta si are utilizari variate: poti aplica pe gene/sprancene pentru o imbogatire a cestora si un aspect mai placut, pentru podoaba capilara poti face o masca dintr-o sticluta de ulei de ricin si un ou batut bine, pentru negi- ajuta la disparitia acestora. Il poti gasi in farmacii, iar pretul nu este mare deloc 3.8 lei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează