|

Ce pot face pentru a preveni aparitia varicelor pe picioare/maini/burta? Sunt adolescent si deja mi se vad multe vene foarte umflate pe brate si picioare(dar nu sunt permanente, cand ma lungesc dispar), si nu vreau sa ajung ca bunicii mei cu serpi inchegati pe picioare. E aiurea.

Ce masuri pot lua?Multumesc.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Aparitia varicelor e intr-adevar o problema.De obicei ies din cauza efortului, statul in picioare sau ereditar, deci nu te gandi la varianta,, merg la farmacie si intreb"ci mergi cat mai repede la medic sa vezi de ce natura sunt.Doar cei specializati iti vor putea spune ce sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sport.Crede-ma ca daca nu faci sport o sa iti apara o gramada... poti sa te duci undeva sa iti faca cineva de la un salon sau nah( sa fie profesiunist/a) masaj. Te pup

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este o crema la avon pentru capilare dilatate din gama anew

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează