| Mihai3024 a întrebat:

Ce se intampla daca iau o supradoza de antipsihotice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Intrebarile astea cu ce se intampla daca iau atatea pastile, ce se intampla daca iau supradoza, nu ne plac pe aici.
Pentru cei care aveti astfel de nelamuriri recomand internarea la PSIHIATRIE, e mai safe pentru voi!
Fiecare organism e diferit si e mai tare sau mai sensibil, unul poate bea 2 litri de rachiu si sa nu aibe nimic altul de la cantitatea asta moare.
Asa e si cu pastilele, daca unul ia 5 poate sa ramana cu stomacul praf toata viata dar sa supravetuiasca, altul sa moara de la aceleasi 5 pastile.
Eu zic ca pastilele pentru cap nu-s de joaca, nici macar ca o intrebare in gluma! Daca supravetuiesti de la supradoza ramai cu sechele toata viata deci nimic nu e bun.
Aaa ca exista si supradoza de genul in loc sa iau o pastila am luat o doza dubla ca am uitat, aia nu face mult rau daca e luata o singura data si atunci din greseala, ca fiind doza dubla tot ca supradoza poate fi privita.

| Mihai3024 explică (pentru Simpatic):

O sa iau sa vad ce se intampla si mai vorbim.

| Simpatic a răspuns (pentru Mihai3024):

Fa cum doresti dar tu esti de dus la psihiatru nu e de ras, eu nu rad.
Daca scapi ai sa ramai cu sechele toata viata, cunosc o duduie care a luat un pumn de pastile din dragoste, a supravetuit si a facut apoi vreo 3 operatii pentru stomac, si-ar fi dorit sa moara!
Eu zic sa stai cuminte, viata e frumoasa buna rea cum este ea.
Nu ma mai complic nici sa iti explic ca nu e bine ce faci pentru ca mi-am calcat pe suflet ca nu o mai fac, dupa ce am ajutat un caine si l-am sfatuit sa lupte cu depresia grava de care sufera el mi-a muscat mana, un fatalau adica acesta https://www.tpu.ro/utilizator/ackcir de atunci am zis ca numai pun suflet aici pe site sa mai sfatuiesc oamenii care nu vor sa fie ajutati.
Inainte sa faci un gest necugetat gandeste-te la parintii tai la rudele tale ce va fi in sulfetul lor? abia atunci vei constientiza cat de egoist si rau esti si ca le vei face un mare rau sinucigandu-te.

| Mihai3024 explică (pentru Simpatic):

Vezi ca eu ma duc la psihiatru nu la psiholog si urmez un tratament medicamentos
am luat pana la urma o folie de antipsihotice (14 pastile) si se pare ca spre norocul meu nu am murit si mai sunt inca lucid

se pare ca Dumnezeu a vrut ca eu sa traiesc dupa cum se vede

in schimb o sa continui atunci sa ma tai pe mana si eventual si pe față ca simbol al suferintei mele

| Mihai3024 explică (pentru Mihai3024):

Am tremurat toata noaptea aceea ca si cand as fi avut frisoane si dimineata nu mai vedeam bine si eram ametit si somnoros, dar se pare ca NU am murit

Întrebări similare