| anda_4530 a întrebat:

Ce sport sa fac sa ma inaltez si sa scap putin de burta? aaa si sa mai slabesc la fund sau la picioare acolo peste genunghi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| BlueEyes a răspuns:

Alergatul,inotul,mersul pe bicicleta sunt foarte bune pentru slabit si pentru un corp sanatos si frumoswinking.Dar incearca sa mananci si multe fructe si legume si mai putine prajeli si dulciuri.Si bea multa apa, nu manca dupa 6 seara.Iar pentru inaltat poti juca baschetwinking. Sper ca te'am ajutat :*

| ΔH a răspuns:

Inot

| DaNNN a răspuns:

In primul rand ai grija la alimentatie. mai putine grasimi, prajeli etc. mai multe fructe si legume!
Incearca mai intai alergare, bicicleta. orice poti face usor.
Daca nu da roade, du-te la sala happy
Sper ca te-am ajutat.

| xButterflyxX a răspuns:

Pai ai putea sa faci inot ori sa te apuci de volei.happy

| Daniela1Laur a răspuns:

Mult sport:alergat, genoflexiuni, abdomene tot ce tine de exercitii!

| cockye a răspuns:

Handbalul este un sport foarte frumos la care fetele din Romania sunt ca valoare a doua din lume.
O sa te inalti si o sa slabesti. Si poti incerca si baschetul dar nu e prea frumos pentru fete.

Funda?batting eyelashes

| Deennn a răspuns:

Ca sa mai cresti, joaca baschet, handbal. happy
Ca sa slabesti la burta, fa abdomene.
Si pentru picioare, jogging. happy
Bafta.

| ChickSWhisper a răspuns:

Hey!
Iti recomand baschet, inot, volei pentru a te inalta(si pentru a slabi)
Eu merg cu rolele in fiecare seara din vacanta de vara si ma mentin ff bine.
Sper ca am ajutat...:*

| Mirrruna a răspuns:

Buna! Pai, ca sa te mai inalti putin ar fi bun basket-ul, insa, din cand in cand incearca sa mai si alergi putin. In drum spre scoala incearca sa alergi. Acum ca a venit vara poti incerca si inotul, pentru slabit. Dar, pe langa toate astea, ai grija cu mancarea. Fa-ti un program: ce sa mananci si cand, in fiecare zi, chinuiete sa nu il incalci. Sper ca ti-am fost de folos.

| AmSaniMistoLaAvatar a răspuns:

Pentru inaltime : baschet
Pentru slabit : faci tu singura aerobic acasa sau te duci la sala
ps: si nu mai maina paine sau chestii care ingrasa.[ fast-food]