Întrebare recomandată | CoquineNoire a întrebat:

Ceva eficient pentru gadilatul in gat continuu si tuse seaca? Am tusit de ma doare tot corpul, dupa o febra mai mica am ramas doar cu senzatia aia in gat care nu mai trece. Am luat propolis, am luat vitamina C, am mai luat si Coughend de ieri dar nu vad mari rezultate. La doctor nu ma duc pentru fleacuri, si asa e plecat, inghiti-l-ar muntii.
Deci ce dreacu sa mai iau ca daca mai tusesc mult ma dezmembrez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Aşa e când s-a instalat răceala. Nu ai decât să suferi vreo săptămână - cu medicamente sau fără, tu decizi.

Bea un lapte/ceai cald cu miere - poate îl ungi şi se mai calmează (gâtul).

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Codenal. E singuru care merge pe tuse, restul sunt apa de ploaie. Pentru gadilatul in gat eventual un madular rolling on the floor

| CoquineNoire explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

laughing chiar ma gandeam ca o sa-mi zica cineva ceva de deepthroat.
numai perversi si mistocari pe TPU, credeam ca e site serios.
sa va fie rusine, pacatosilor, mai treceti pe la biserica, mai spovediti-va, mai cititi si voi biblia.
Doamne, fereste-ma de pularai spurcati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut mancarimile astea in gat in lateralul limbii si imi venea sa ma scarpin vu varful degetului sau in ureche!
Fa niste inhalati de menta cu musetel sau separat, sau de tei si sa stai cat de mult poti sub aburi cu un prosop acoperit pe cap!
Cand faci asta trage cat mai adanc pe gat!
Asta in cazul in care nu vrei sa dai bani pe medicamente!
Dimineata ea o lingurita de miere si incearca sa nu o inghiti imediat ca mucii pe gat!laughing
Sau Strepsil stiu ca e iar bun pentru gat, Nurofen iar de facea reclama la televizor cu lama aia in gat!
Ai grija ce faci si multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat cu gargara cu apa cu sare sau albastru de metil(din farmacie). la albastru de metil sa nu pui mult. la un pahar cu apa calduta cateva picaturi. sa nu fie o culoare intensa.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Nu rezolvi nimic cu nici un leac, miere, vitamina C, siropuri, antibiotice(Fugi de siropuri cat poti.Cauta sa vezi cat zahar au) si alte minuni.
De obicei dureaza 2-3 saptamani senzatia.E bine sa renunti la tigara perioada asta.Niste ceaiuri calde(nu fierbinti) te pot ajuta.
In nici un caz sa nu bei sau sa mananci ceva rece ca senzatia se va acutiza sau prelungi.
Tusea seaca trebuie sa devina tuse productiva.Prin tuse productiva vei scoate afara resturile bataliei duse intre anticorpi,organism in general si bacterii, virusi. Dupa tuse productiva iti va trece, dar atentie sa respecti in continuare regula de a nu manca sau bea nimic rece timp de inca o saptamana altfel tusea va reveni.

| izabela202020 a răspuns:

Eu am folosit cold3, si a dat rezultate

| CosminRogoz a răspuns:

Încearcă să mănânci câteva (2-3) lingurițe de miere de albine, ar trebui să ajute.

| redgirl19 a răspuns:

Humex sirop, pentru tuse seaca.