Aşa e când s-a instalat răceala. Nu ai decât să suferi vreo săptămână - cu medicamente sau fără, tu decizi.
Bea un lapte/ceai cald cu miere - poate îl ungi şi se mai calmează (gâtul).
Codenal. E singuru care merge pe tuse, restul sunt apa de ploaie. Pentru gadilatul in gat eventual un madular
chiar ma gandeam ca o sa-mi zica cineva ceva de deepthroat.
numai perversi si mistocari pe TPU, credeam ca e site serios.
sa va fie rusine, pacatosilor, mai treceti pe la biserica, mai spovediti-va, mai cititi si voi biblia.
Doamne, fereste-ma de pularai spurcati!
Si eu am avut mancarimile astea in gat in lateralul limbii si imi venea sa ma scarpin vu varful degetului sau in ureche!
Fa niste inhalati de menta cu musetel sau separat, sau de tei si sa stai cat de mult poti sub aburi cu un prosop acoperit pe cap!
Cand faci asta trage cat mai adanc pe gat!
Asta in cazul in care nu vrei sa dai bani pe medicamente!
Dimineata ea o lingurita de miere si incearca sa nu o inghiti imediat ca mucii pe gat!
Sau Strepsil stiu ca e iar bun pentru gat, Nurofen iar de facea reclama la televizor cu lama aia in gat!
Ai grija ce faci si multa sanatate!
Nu rezolvi nimic cu nici un leac, miere, vitamina C, siropuri, antibiotice(Fugi de siropuri cat poti.Cauta sa vezi cat zahar au) si alte minuni.
De obicei dureaza 2-3 saptamani senzatia.E bine sa renunti la tigara perioada asta.Niste ceaiuri calde(nu fierbinti) te pot ajuta.
In nici un caz sa nu bei sau sa mananci ceva rece ca senzatia se va acutiza sau prelungi.
Tusea seaca trebuie sa devina tuse productiva.Prin tuse productiva vei scoate afara resturile bataliei duse intre anticorpi,organism in general si bacterii, virusi. Dupa tuse productiva iti va trece, dar atentie sa respecti in continuare regula de a nu manca sau bea nimic rece timp de inca o saptamana altfel tusea va reveni.
Încearcă să mănânci câteva (2-3) lingurițe de miere de albine, ar trebui să ajute.