CONCURS: Curs de nutriţie pentru adolescenţi

CONCURS: Curs de nutriţie pentru adolescenţi

De data aceasta împreună cu prietenii de la Fundația Calea Victoriei oferim o invitație la cursul online de nutriție pentru adolescenți. 

Dacă vrei să înţelegi care este motivaţia din spatele recomandărilor pe care poate frecvent le-ai auzit de la părinţi, profesori, media, acest curs de nutriţie pentru adolescenţi este o foarte potrivită ocazie.

Răspunde în comentarii până pe 29 iulie și spune-ne ce te motivează să participi la acest curs și invitația poate fi a ta. Vom alege câștigătorul ca și până acum.

Atelierul are loc online și se va desfășura pe parcursul a 3 întâlniri în perioada 3-5 august. Poți afla mai multe aici

L.E Castigator e Anonim15032001

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am probleme cu colonul, este iritat.
Am observat că, când adoptam pentru perioade scurte de timp un regim alimentar sănătos, arătam mult mai bine, și evident, ma simțeam și foarte energic.
Trist este ca aceste perioade nu durau mai mult de o săptămână, hai sa zic, doua.
Ceaiul verde, de asemenea, m-a ajutat mult. Dar pentru ca s-a terminat, am uitat sa îmi achiziționez un pachet nou. De fapt mi-a fost și lene. O lene care îl face caraghios pe un om care știe că acel lucru ii face mult bine, și cu toate acestea el vrea sa para invincibil.

Da, știu ca ar trebui, si cred ca o s-o și fac, sa readopt un stil de viață sănătos. Până și psihicul îți mulțumește!

| Bozgi200 a răspuns:

Eu sunt o fire sportivă, am practicst diferite sporturi de mic. Recent m-am alaturat celor ce practică calisthenics(street workout). Tot timpul am incercat să fiu atent la cantitatea de zahar, de proteinele, fibre pe care le consum pentru a putea obține cele mai bune rezultate. Dar simt ca nu fac ce trebuie. Si de aceea as dori sa particip la aceste cursuri pentru a putea evolua si a obține rezultate excelente.

| GeorgeBerbec a răspuns:

Eu sunt vegan si vreau sa imi confirm si mai mult cunostintele pe care le stiu deja. PS : Nu ma intereseaza daca nu se da si diploma, virtuala, deoarece imi place sa colectionez diplome

| George_Mihnea_1972 a răspuns:

Vreau sa stiu ce ar fi bine sa consum pentru a avea o viata mai sanatoasa.

| Cqarina a răspuns:

In primul rand mereu mi-am dorit acel abdomen tonifiat, de multe ori m- apucat de mancat sanatos, de multe ori m-am si lasat din pacate. Acum am inceput sa fac si sport zilnic, nu f mult, dar pe zi ce trece parca fac tot mai putin. Cu cat fac mai mult ma simt mai bine.
Mereu am vrut sa fac un curs de nutritie si chiar cred ca m-ar ajuta mult.

| alfabet258 a răspuns:

Imi place să învăț despre tot ceea ce tine de corpul meu(de aici și dorința de a mă face doctor) și în principal despre ce este bine și ce nu pentru el, iar aceste informații aș vrea să le dau și mai departe fiindcă sunt că în România nu se învață ce ar trebui să se invete. Mulți dintre noi umblam inconștient de ceea ce ne înconjoară, inclusiv corpul nostru. Așa că aș dori să învăț despre nutritie, iar aceste informație să o dau mai departe.

| alina2k18 a răspuns (pentru alfabet258):

Invata intai limba romana puisorwinking
laughing
Daca vorbesti asa cu pacientii si nu te numesti Mohammed Al Hamood Ibn Al Baghdadi from Syriawinking te ard pacientii laughing

| alfabet258 a răspuns (pentru alina2k18):

Draga mea, in afara de doua greșelo ale corectorului pe care nu le-am observat("sunt" in loc de simt si "aceste informație" in loc de aceasta), sunt destul de sigura ca am vorbit corect. Dar na, e mai usor sa ne dam cu parerea despre alții pentru a ne hrăni ego ul. In orice caz, lasa-i pe cei agramati ca mine sa isi vada de treaba cu multa bafta cu viata ta!