Rezultatul unui test de sarcina iese abia dupa a 3a saptamana de la concepere, accident in cazul tau. Tu momentan citind mii de articole, subconstientul tau lucreaza si-ti dai singura simptomele respective care pot fi false. Primul simptom al sarcinii este disparitia menstruatiei. Daca nu-ti vine in decurs de 1-2 saptamani, fa-ti un test de sange la spital.
Pe viitor, folosesiti prezervativul.
Incearca sa nu te mai stresezi atat de tare, caci mai mult rau iti faci.
Nu fi speriata, ai facut un test, bun si ti-a arata ca nu esti insarcinata, dar tu prezinti niste simptome te fac sa crezi ca esti insarcinata. Pai pentru inceput mai refa odata testul, daca arata tot asa, menstruatia daca intarzie e posibil sa fi insarcinata ...is baiat..imi dau silinta App. nu ai mentionat, sexul a fost protejat? baiatul a terminat in tine? in fine, daca menstruatia intarzie s-ar putea, dar mai fa un test
Daca ti l-ai facut si a iesit negativ, atunci nu-ti mai face atat stres. Asteapta-ti menstruatia sa vina. Stresul poate face multe ravagii in corp. Ai grija de tine!
Din fericire mi.a venit....doamne...cred ca niciodata nu am fost mai fericita...oricum...iti multumesc
Poti face avort sa-u sa duci bebelusul la casa de copii... Sau poate iti este rau din alte motive. Mai bine te duci la doctor