| tarjaarch123 a întrebat:

Cred ca sunt insarcinata. Am 16 ani... Am facut un test de sarcina si mi.a aratat ca nu sunt insarcinata, dar de vreo 2 zile tot citesc despre simptomele pe care le ai la inceputul sarcinii.....in multe ma regasesc. Stiu ca am gresit, faptul este consumat... Va cer ajutorul, nu critici sau glume proaste...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Rezultatul unui test de sarcina iese abia dupa a 3a saptamana de la concepere, accident in cazul tau. Tu momentan citind mii de articole, subconstientul tau lucreaza si-ti dai singura simptomele respective care pot fi false. Primul simptom al sarcinii este disparitia menstruatiei. Daca nu-ti vine in decurs de 1-2 saptamani, fa-ti un test de sange la spital.
Pe viitor, folosesiti prezervativul.

Incearca sa nu te mai stresezi atat de tare, caci mai mult rau iti faci.

5 răspunsuri:
| Teiubescinsecret a răspuns:

Nu fi speriata, ai facut un test, bun si ti-a arata ca nu esti insarcinata, dar tu prezinti niste simptome te fac sa crezi ca esti insarcinata. Pai pentru inceput mai refa odata testul, daca arata tot asa, menstruatia daca intarzie e posibil sa fi insarcinata ...is baiat..imi dau silinta big grin App. nu ai mentionat, sexul a fost protejat? baiatul a terminat in tine? in fine, daca menstruatia intarzie s-ar putea, dar mai fa un test happy

| tarjaarch123 explică:

Pai mi.am facut testul dupa 15 zile de la actul sexual...

| MihaelaDart a răspuns (pentru tarjaarch123):

Daca ti l-ai facut si a iesit negativ, atunci nu-ti mai face atat stres. Asteapta-ti menstruatia sa vina. Stresul poate face multe ravagii in corp. Ai grija de tine!

| tarjaarch123 explică:

Din fericire mi.a venit....doamne...cred ca niciodata nu am fost mai fericita...oricum...iti multumesc

| basinaDecuc a răspuns:

Poti face avort sa-u sa duci bebelusul la casa de copii... Sau poate iti este rau din alte motive. Mai bine te duci la doctor