|

Cum apar plosnitele?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Le poti lua in timpul calatoriilor, de la hoteluri sau din locurile infestate in care ai locuit; din mobila sau lucrurile cumparate "second hand"; la mutari dintr-un loc intr-altul; de la animale inclusiv animale de apartament sau pasari salbatice; informatii cuprinzatoare poti sa citesti in limba engleza de pe wikipedia; este un articol foarte detaliat
http://en.wikipedia.org/wiki/Bedbug

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa le iei foarte usor in haine sau bagaj dintr-un loc unde sunt(imobile mai vechi, hoteluri, locuinte murdare). Se inmultesc foarte repede si iti trebuie mai mult de o luna de deratizare si curatenie sa scapi de ele.Se aciueaza peste tot in locuinta: gauri in pereti, saltele, imbinarile de la mobila, respectiv pat, haine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand sunt in numar mare in spatii inchise, plosnitele isi anunta prezenta printr-un miros specific. Totusi, acesta este mai putin respingator decat al altor insecte, care secreta un lichid urat mirositor pentru a-si speria dusmanii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează