| Vernusio a întrebat:

Cum ati vindecat voi depresia si anxietatea? Cei ce s-au confruntat cu asa ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Gasesti orice ocupatie, care sa-ti distraga atentia!
Pentru a te bine dispune, cauta si citeste cateva bancuri bune pe net, imediat cand te trezest din pat si incearca sa-ti inchipui situatiile in fata tawinking

| Naty1 a răspuns:

Am anxietate si depresie am avut dar poate sa revina

| RacPac a răspuns:

Nu se vindeca o ti sub papucwinking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Prin activitate.

| 393Dan a răspuns:

Gasesti ceva sau cineva care te inspira. Cauti mai multa informatie, video-uri, evenimente ce se desfasoara in jurul acestui lucru care te inspira. Eu de 2 ori am fost in depresie. Prima data o personalitate care m-a fascinat foarte mult m-a facut sa ies din "coma" xP Si a doua oara sportul.

Răspuns utilizator avertizat
| xSega a răspuns:

Îți ocupi timpul, dacă stai degeaba și nu faci nimic productiv nu o sa scapi ea, eu am scăpat ocupându-mi timpul cu diverse lucruri, ieșiri cu prietenii, îmi ajuți părinții și exemple sunt multe

| Cristianinvestment a răspuns:

Sport (sala ) este de ajuns doar de 2-3 ori pe saptamana (sportul este un factor important din cei pe care ti voi enumera), iti alegi emisiuni preferate la tv (sa nu fie emisiuni urate deprimante cum ar fi acces direct si alte prostii, evita stiri politica, incearca documentare frumoase TLC discoveryetc), iti alegi cateva seriale bune la care sa te uiti pe laptop, jocuri pe telefon, jocuri pe pc, iesiri cu prieteni ( fara prieteni care se plang tot timpul si au 100 de mii de probleme), carti de citit (ceva pe placul tau vei gasi sigur), activitati de ingrijire personala ( dureaza destul de mult tratamente la par piele dus epilat etc),+ tot ce iti mai place tie sa faci du-te la munca la scoala socializeaza si FI CAT MAI OPTIMIST ar fi interesant sa stim si cati ani ai si din ce oras esti?
Acum te vei intreba la ce folos atatea chestii de facut? ei bine au un folos foarte mare datorita faptului ca trebuie sa iti ti mintea ocupata pe parcursul zilei. odata cu aceste activitati se deschid noi oportunitati si orizonturi.
Daca cumva anxietatea ta este legata de starea ta de sanatate du-te fa ti toate controalele necesare la doctor si convinge-te ca esti sanataos, daca este legata de alte lucruri invingele
Depresia si anxietatea este boala secolului 21 toti ne confruntam cu asa ceva, traim in viteza maxima incojurati de foarte multa informatie iar creierul nu mai face fata mereu sa ia doar informatia buna din atata mizerie pe care neo pun la dispozitie toti factorii sociali tv-ul mass media si asa mai departe, deci nu trebuie sa intri in panica. trebuie sa traiesti linistit sa fi cat mai optimist.
Daca dispui de ceva bani nu strica si un psiholog (cateva sedinte), dar cel mai bun psiholog esti tu pana la urma.dar totusi cateva sedinte nu ar strica. poate si un tratament de scurta perioada o saptmana doua cu ce pastile iti va da.
In concluzie asta trebuie sa faci, asa vei inlatura anxietatea si depresia, traiesteti viata fi optimist invata sa traiesti simplu fara prea mari complicatii inceteaza sa te mai compari cu altii.
Sper ca te-am ajutat! Succes!

| MihaelaAnghel84 a răspuns:

Schimbarea stilului de viata: alimentatie mai sanatoasa, schimbarea gandirii si a atitudinii in fata vietii, mai multa miscare, practicarea afirmatiilor pozitive.
La asta se adauga si mersul la psiholog.
La mine au functionat (vorbesc dupa 7ani).
Succes!

Întrebări similare