| UngureanuAndreic a întrebat:

Cum pot sa scap de cosuri?
Vreau să mențin faptul ca piele mea este sensibilă și grasă, cosurile mele nu sunt foarte rele dar sunt vizibile si nu dispar de la sine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Cum zic și ceilalți, ai nevoie de o mini rutina de skin care, mini in sensul că o să ai nevoie de un cleanser(săpun special pentru spălat fața, nu oricare săpun din comerț, deoarece acela îți va usca pielea foarte tare și faci mai rău)
Eu am acest tip de ten și mi se potrivește acesta:https://www.drmax.ro/......6ml-cerave
Și o crema care sa îți diminueze acneea pe care o dai doar seara, de preferat unde ai acneea)
Aceasta este:
https://www.drmax.ro/crema-reparatoare-si-protectoare-cicalfate-40ml-avene

Iar dacă te hidratezi suficient, dormi cat de cat bine, reduci ciocolata+fast food, te asigur că vei putea tine acneea sub control, daca nu sa scapi de ea.
Bafta!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu apa calda si sapun, prin spalare zilnica, dupa ce ajungi seara acasa, ca sa elimini tot praful de pe strada, transpiratia si grasimea de pe fata, care se depune in porii peilii si ii infunda, apoi se inflemeaza si asa apar bubele pe fata.
O fata curatat ZILNIC cu apa calda si sapun, musai iianinte de culcare, va fi o fata luminoasa, sanatoasa si fara bube pe fata.

| J0B0MAT a răspuns:

Cel mai bun tratament este alimentația sănătoasă, mișcarea, o stare de spirit în general pozitivă, relaxată.

| StoicAnalysis a răspuns:

Spala-te pe fata cu un gel special pentru fata dimineata si seara. Dupa ce te murdaresti sau transpiri, te mai speli odata. Si in timp, ar trebui sa se mai remedieze.

| Xox0 a răspuns:

Cum au spus si altii: alimentatia conteaza. Redu lactalele spre deloc, prajelile, fast foodul, mancarea grasa.
Pentru fata, ia-ti un exfoliant si spala-te cu el dimineata si seara, iar daca intre timp tot simti sebumul ala, spala-te pe fata cu sapun.

| Dragobeta a răspuns:

Cu regim alimentar. Fara grasimi, fara zahar, fara bauturi acidulate.
Plus igiena. Fiind ten gras, trebuie spalat cu sapun.

| Iulianaiuli78 a răspuns:

E sezonul?