| andreeeeeaboss a întrebat:

Am niste cosuri pe fata nu stiu cum sa scap de ele folosesc toate cremele dar nu dispar eu sunt in poza aia de la profil daca dati imaginea mai mare se vad cosurile va rooog sa ma ajutati dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blaablaablaaa a răspuns:

Buna, eu folosesc Aknesol si sunt multumit de el, sunt la prima sticluta si mai am 2-3 cosuri. Uite cam asa arata:
http://www.unica.md/wp-content/uploads/2012/09/AKNESOL-49-Lei.jpg
Gasesti la plafaruri sau la farmacii. Te speli pe fata cu apa calda pui pe un demachant solutia (nu foarte multa) si iti tamponezi fata.
Succes.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!

| andru10best a răspuns:

Pi trebuie sa faci un tratament si nu sa te dai cu tot ce iti cade in mana. Eu foloseam zineryt de la farmacie si era bun. Acum depinde de tenul tau.

| CRYSS100 a răspuns:

Incearca cu niste masti pentru fata. Sau, seara, inainte sa te culci Pulverizeaza pe cosuri spray. O sa le usuce, apoi o sa dispara.