anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa scapi de paduchi? Nu stiu cui sa ma adresez, imi este atat de rusine si nici nu stiu de unde i-am luat! help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlinaBulina a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!

155 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exixta la farmacie un sampon Dr. SOLEIL SPECIAL PENTRU ASA CEVA...

| alerim1001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti te rog sa imi spui si mie unde pot gasi asa ceva? am cautat pe la toate farmaciile si nu am gasit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Freaca-ti scalpul cu scortisoara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de unde gaz, ca
nu se mai gaseste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa-ti fie rusine! nu patesti nimic doar te mananca! probabil i-ai luat de la scoala sau de la cuafor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu va fie teama ca si mie mi sa intanplat lasa credeti in voi si luati ceva de la farmacie

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata lumea zice de gaz ca ar fi cel mai bun dar nu gasesc pe nicaieri va rog ajutati-ma nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva ma spal pe cap de 3 ori pe saptamana.Am luat pedex de la farmacie dar au disparut doar paduchii oualele au ramas... daca solutia le-ar fi omorat nu ar fi treuit sa cada si ele?crying(pls help...

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt multe variante...
1. sa te tunzi zero
2. sa te speli cu sampoane speciale
3. sa te splei cu gaz
4. sa iti masezi capul q spirt
5. sa te speli cu apa cu sare de 2-3 ori pe zi ( daca te speli cu apa cu sare cadhee hee
6.sa te curete cineva

| nicoleta3722 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cu spray special de la farmacie ajuta? eu inca nu am incercat si nu stiu ce sa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumpara-ti sampon special pentru paduchi, numit TEA TREE si balsam contra pediculozei numit PEDEX.se gases la orice farmacie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dia nu mori stai linistita! Toti am trecut prin asta sau vor trece nu scapa nici unul fara a avea paduchi

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar gaz acum nu mai gasesti acum...pedex nu functioneaza...albusu' il scoti cu tot cu par...iar...cu otet nu mere. iar sa cureti olele nu prea poti k is o gramada

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti scapa de ei cu gaz sau cu pedex.stiu ca a avut verisoara mea si dupa ce s-a det de 4 ori cu gaz nu a mai avut nimic.succes tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toti ati vorbit despre GAZ... de unde se poate cumpara? Am auzit ca nu se mai fabrica thinking sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gaz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult tuturor. pana ce am cuparat o lotiune speciala pentru paduchi de la farmacie am folosit otet...sa stiti ca este fff folositor daca nu ai o lotiune speciala... apoi am folosit BALSAMUL PEDEX...VA RECOMAND ...CU INCREDERE...eu acum am scapat de paduchi cu ajutorul lotiunii si al otetului...SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, lucrez intr-un domeniu in care e destul de normal sa iei paduchi si nu ni se mai pare ceva iesit din comun. Cand gasim paduchi ne spalam bine cu un sampon special (avem mult, in cantitati industriale) ultima limpezire o facem cu apa cu otet, apoi intindem parul cu placa(insistand la radacini) si mai apoi ne pieptanam cu un piaptan special, cu dinti desi... daca nu aveti piaptan va ajuta cineva sa scoateti lindinii manual, dar acestia mor si cad singuri de obicei, dupa utilizarea placii la temperatura maxima

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa iti fie rusine. Eu tocmai ma tratez... i-am luat din Cluj din caminele de studenti. Cel mai bun este petrolul... dar este cam greu de gasit ca sa cumperi. Sa nu cumperi sampon de la farmacie impotriva paduchilor pentru ca nu are nici un efect(mai mult... ii hraneste), nici balsam(n-are nici un efect-tocmai l-am folosit pe degeaba). Eu folosesc acum un spray care este foarte bun. Se numeste ESCENTI, costa in jur de 20 lei. Omoara ouale de paduchi si le face si sa alunece pe firul de par deci is usor de inlaturat la spalare. In plus de asta foloseste un piaptene special cu dintii foarte apropiati. Si spala absolut toate hainele pe care le-ai purtat, in special lenjeria de pat, si calca-le. Sper sa-ti fie de folos.Eu de o zi ma tratez si am scapat de ei, dar pentru orice eventualitate mai urmez tratamentul cateva zile.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista mai multe optiuni
1.cumperi lotiuni sau sampoane de la farmacii iti recomand samponul(dr soleil)
2.de dai cu otet cu sare bine incalzit(cat suporti)
3. te dai cu gaz si stai cu el in cap vreo 5 ore
4. pui pe cineva sa te curete

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu otet si gaz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din batrani se spune ca se face un amestec de otet si gaz si se maseaza tot capul se acopera si se lasa 10 - 20 min. se clateste si se repeta pana dispar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut paduchi si am folosit gaz lampant. merge!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gazul numai se gaseste, ce altceva se poate folosi contra paduchilor capilari?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut si eu dati cu motorin pe par si moare mi-a mersrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

FFFF IMP- ULEIUL DE MASLINE- dai cu ulei de masline pe parul uscat- a. i. sa il uzi tot, mai ales la radacini, pui o punga, astepti aprox1 ora, apoi te speli de m m ori cu sampon si te piepteni cu un p f des - patrat(din piata)- repeti la 2 zile sau zilnic pana e OK; am incercat anterior si eu si fam mea toate metodele gasite, dar nu a facut nici una tp de cateva luni- doar uleiul a a fost cel m b pentru noi. Succes! Bafta! Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cu motorina merge?

Alte răspunsuri