|

Cum sa incep sa fac sport daca nu sunt obisnuita sa fac nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Trebuie sa iti pui vointa la treaba, sa fii mai hotarata, pune-ti in gand ca saptamana asta sa faci in fiecare zi cate 20 de genuflexiuni, saptamana viitoare pune-ti in gand sa faci 30 de genuflexiuni, a treia saptamana sa faci si 5 flotari si tot asa pana te obisnuiesti din ce in ce mai mult. Dar cand iti pui asta in minte, asa sa faci, nu mai lasa gandurile sa zburde, dimineata, te trezesti, si gandul tau sa fie fix la trezire, spalat pe fata, genuflexiuni, nimic altceva, nu te lasa condusa de gandurile leneviei: ca nu prea am chef, ca nu prea pot, ca nu imi vine sa fac. Nu! Pune vointa in favoarea ta si fii ferma!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Totul are un inceput!
Incepe cu ceva simplu sa mergi la sala de exemplu sau sa faci alergare in parc sau in orice alt loc este confortabil.

| a răspuns:

Cu gimnastică la tine în cameră.

| a răspuns:

Ma bucur mult sa aud pe cineva ca se apuca de sport si de o viata sanatoasa. Eu de 2 ani fac Street Workout si totul a inceput doar din ciuda ca prietenii mei puteau face la bara si eu nu, inceputul este mai greu. Sper ca acest video sa te ajute cu aceste exercitii. Bafta.
https://www.youtube.com/watch?v=oV3wwMP1lNw

| a răspuns:

Trebuie să începi cu lucruri simple, câteva genoflexiuni, alergare ușoară chiar la tine în cameră. Este de ajuns să faci câteva pe zi, căci te vei obișnui și vei începe să faci cât mai multe exerciții. Depinde doar de tine, succes!