| JohnnyBravo123 a întrebat:

Cum să nu mai mă gândesc la moarte și să fiu bucuros de viața pe care o duc? De când mă trezesc îmi zic „Încă o zi în viața asta de rahat."

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gapb a răspuns:

Trebuie sa-ti gasesti un loc de munca si o femeie calumea si viata nu va mai fi de rahat

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Îți iei tratamentul prescris de medic.

| johnnny123 a răspuns:

Poate are vreo legătură cu faptul că aspirația ta în viață este să te angajezi ca paznic?

| Dragosstpu a răspuns:

Hegesias din Cirene a afrmat ca fericirea e imposibil de atins, si ca scopul vietii ar trebui sa fie minimizarea durerii si a tristetii. Incearca sa minimizezi lucrurile rele (foame, sete, dureri, plictiseala etc.) si sa faci lucruri care iti aduc bucurii, chiar daca sunt mici si nu pot compensa cele rele.

| Frank51 a răspuns:

Încearcă să te gândești că alții dorm prin canale, alții au dizabilități și nici nu pot măcar să se plimbe într-un parc și să se bucure de ceva atât de fundamental. Prețuiește ceea ce ai înainte de toate și apoi încearcă să te ridici mai sus.

| TimberWolf a răspuns:

Cu tot cu prostiile alea de pastile tot te gandesti la moarte? mergi frate la un psiholog bun si lasa rahaturile alea ca nu te ajuta cu nimic. Dragosstpu ti-a dat un sfat foarte bun.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Nu vezi ca nu il ajuta cu nimic? a zis ca daca nu le ia nu doarme, deci, n-are cum sa nu le ia.

| 9PM a răspuns:

Pastilele nu ajuta, ce trebuie sa faci tu e psihoterapie cognitiv comportamentala, cel puțin 1 an de zile și vei fi alt om. Îți vei schimba mentalitatea.
Bucură-te că ai ce manca, ai părinți, ai unde sa pui capul. Restul ai timp sa le faci, sa te dezvolți personal, sa te educi.

| PureceOvidiu a răspuns:

Pai fi atent :
scrie o lista cu 5 lucruri misto pe care le-ai face. cele mai usoare. uite-o pe a mea : sa ma plimb diseara. vreau o pizza curand. sa mai vorbesc si sa ma intalnesc cu bunicii. sa ma uit azi la un meci n-am mai vazut de mult, e chiar un meci misto. Astea sunt lucrurile mele mici pentru care ziua nu e de rahat.
Totodata vreau sa merg la munca ca daca nu merg nu am bani de nimic, sa-mi fac o prietena ca la un momendat trebuie sa-mi fac o familie. Astea le incerc cat le incerc si astept. am bagat cv-uri 1 ora, mai bag fete in seama, poate-mi fac o relatie si cat timp le astept pe astea, alea de mai sus vor functiona ca altfel e ziua de rahat.
Dupa o sa fi la munca si cu banii aia faci o lista puțin mai pretentioasa decat prima. poate vrei la mare, poate vrei masina etc.
Si zilnic cand te trezesti stii ca ai ceva de facut din alea, pe care o vrei tu si nu numai una.Dar sa le vrei...sa te incante ca faci chestiile astea