Mers la doctor
luat LA GREU calciu si medicamente de colagen (sunt naturiste)
in general trozneala indica, ca incheieturile nu sunt destul de "pline", adica au spatii goale unde se poate ca tendoanele sa pocneasca cand se misca (nu sa se rupa ci sa scoata un sunet asemanator cu pocnitul din degete)
https://www.youtube.com/watch?v=Oo3cKxlkQZc
Nu pot, imi place pur și simplu. Are ceva consecințe? Înafara ca o să-mi tremure mâinile la bătrânețe, ca de asta am auzit
să merg la doctor ca imi trosnesc degetele, eu mi-am făcut analize în luna aprilie și am luat calciu și vitamine la greu, cam o lună
Nu, și eu aveam un tic din asta când eram în primară și voiam să renunț la el, tot nu puteam, dar după am uitat de acest "viciu"
Dacă îți place fă în continuare asta, poate e un hobby?
Da, sa mergi la doctor... pentru ca, chiar daca nu ai nici o problema medicala atunci ai o problema sociala, nimanui nu ii place prezenta cuiva care pocneste continuu, cu atat mai putin tie care simti asta in interiorul tau, SI care te poate trezi noaptea cand te intorci de pe o parte pe alta (lucru normal SI NECESAR in timpul somnului)
in plus ma bucur ca iei calciu si vitamine, DAR NU UITA DE COLAGEN, ca nu strica... DELOC, cand e vorba de incheieturi!
Nu stiam asta, si eu am acelasi simpome, dar beau lapte zilnic o sa vad de Collagen
Cum a fost la examen? Si eu am acelasi simpome vezi daca nu ai scolioza
Nu am patit așa ceva noaptea. O sa incerc cu Colagen, nu cred ca e chiar o problema socială, am vazut mulți care își trosnesc degetele
Da pe dracu,imi trosnesc, pocnesc,spune-i cum vrei,gatu, spatele, degetele de la maini, picioare, de peste 10 ani, asa mie organismu, salut si asta e
Eu de vreo 3 ani le trosnesc de cam 5 ori pe zi. Ce sa fac dacă imi place