|

Cum se poate trata definitiv un inceput de diabet?

8 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se poate trata definitiv. Tii doar regim: fara dulciuri, fara paine, putina mamaliga, orez, fructe si toate cantarite si iti urmaresti glicemia periodic (macar o data pe saptamana).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Teoretic nu se poate vindeca, conform medicinei alopate main-stream si mult plimbata prin mass media. Tot ceea ce se ofera este o incercare de a staani boala sa inainteze cat mai lent.
Practic se poate ameliora mult, in cazurile incipiente revenirile sunt chiar deosebite; este mai usor in cazul diabetului de tip 2 comparativ cu diabetul de tip 1. Dar nu stiu sa existe in Romania medici care sa stie cum sa o faca. In UK, SUA, Franta, Elvetia, Germania, Spania gasesti astfel de medici ( medici cam iritati de dogmele din alopatie).
Ce poti sa faci? Poti sa citesti despre diverse substante care joaca un rol in declansarea si tratarea diabetului, vorbesc despre alte substante decat cele considerate ca tratament in facultatile de medicina.
Aduna materiale si du-te peste 1-2-N medici, poate gasesti unul care sa fie dispus sa citeasca, studieze, intrebe, sa discute cu medicii care au deja experienta.
Poti incepe cercetarea cu vitamina D. Uite cateva exemple de studii ( din pacate multe nu sunt disponibile decat la nivel de abstract. Daca medicul cu care vorbesti citeste doar abstracturile. multumesti frumos si te cari de acolo, cauti altul):
Vitamin D and Autoimmune Diabetes - Julia B. Zella, Hector F. DeLuca
http://www.direct-mersi.org/pdf/VitDOtherAuto/ZellaDeLucaVitaminDIDDM.pdf
The coming of age of 1, 25-dihydroxyvitamin D3 analogs as immunomodulatory agents (Chantal Mathieu, Luciano Adorini - Trend in Molcular Medicine )
http://www.sciencedirect.com/......p?/science
The Vitamin D Deficiency Pandemic and Consequences for Nonskeletal Health: Mechanisms of Action - Michael F. Holick. Mai jos link-ul la manuscris.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2629072/pdf/nihms82607.pdf
Vitamin D signaling in immune-mediated disorders: Evolving insights and therapeutic opportunities....2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din pacate nu se poate trata ci boala poate doar stagna daca tii regim cu cantitatea de hidrati prescrisa de medic, fara prea mult efort si bineinteles zaharul este aproape exclus. Daca despre tine este vorba te sfatuiesc sa incerci sa ai mare grija de tine(sau pentru cine sufera)...Crede-ma ca stiu ce spun! Tatal meu are diabet de aproape 20 de ani, este insulino-dependent si nu este deloc usor! Cu cat evolueaza boala cu atat apar mai multe probleme, asa ca ti-o spun din toata inima:grija mare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este neaparat o boala mostenita sau transmisa. Pana la tatal meu nu am mai avut in familie nicio persoana care sa fi suferit de diabet, iar tata a facut pe sistem nervos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Si eu am avut inceput de diabet, dar m`am vindecat si o sa iti spun cum! Nu am mai mancat dulciuri si am mancat doar fructe!
Si acum nici nu mai mananc asa multe dulciuri! Si mie mi-a fost greu ca nu am mai putut manca ciocolata si din astea dar ai sa vezi ca asa o sa te faci bine, eu aveam ceva triplu decat trebuia dar acum sunt bine-sanatoasa! incearca sa nu mai mananci dulciuri 2-3 luni si ai sa vezi ca o sa fie totul okwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Pai diabetul e o boala transmisa (sau mostenita) nu poti scapa dar poti evita coomplicatiile ( Pierderea vederi, amputarea picioarelor) facand sport zilnic su de 5 ori p saptamana, nemanand DULCE! Daca ai diabet zaharat si urmareste sfaturile brigeela!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează