Fa-te prastie, da prastie rau. si cand esti in culmea veseliei, baga si un cui, sa cazi pe jos. daca si borasti, sigur nu o sa se mai dea nimeni la tine. vezi ca fetele bete sunt cam horny din cate am observat, asa ca tu te vei da le ei eventual daca ai baut si ai fumat prea mult (si nu mai esti in stare sa te ridici) trage pe nas, ca sa capeti energie
daca o sa fi beata fumata si trasa pe nas, sigur va fi o seara minunata
a II-a zi insa, n-as vrea sa fiu in pielea ta
Poti sa bei si sa te prefaci ca esti beata, normal ca nu esti prea constienta ce faci, adica eu m-am simtit ok stiam de mine, da ce imi trecea prin cap faceam, adica daca o sa iti vina atuncea sa ii zici cuiva ca e prost, ii zici chiar daca ala poate sa te ia la bataie pentru asta.
Mai bine bei, cu limita, nu are rost sa te imbeti ca prostul, ce rezolvi? vorba unei profe, ce e asa de "smecher " sa te imbeti ca porcul si dupa sa vomiti ca spartul (multumesc lui dumnezeu ca nu m-am imbatat chiar asa rau )
Dar de ce e musai sa bei? Mai ales ca stii care ar putea fi urmarile. Doar de dragul de a fi in ton cu altii? Fii diferita si stai cuminte
Cand sunt beat sunt fericit... daca nu esti invatat cu bautura ti se poate face rau.Bafta man!
Depinde de organism eu unul am 13 si am baut cu mai multi de cand aveam 11(bautura la greu) sunt invatat stai lin tot o sa te imbeti odata si odata vezi sa nu faci urat!
Sfatul meu e sa bei cu masura. Daca spui ca te plac multi baieti e clar ca, fiind beata pentru prima data, vei fi vulnerabila in fata lor.
Buna, in momentele in care esti beata esti constienta de ceea ce faci. Una este sa nu iti amintesti a doua zi si cu totul alta este consienta ta in momentele acelea euforice, din timpul unei betii. In acele momente faci tot ceea ce vrei, insa in momentele in care nu ai fi baut ti-ar fi fost rusine sa le faci. Bautura intr-adevar iti da un anumit " curaj " daca ii pot spune asa. Esti perfect constienta de actiunile tale. Fi fara frica, te vei invata probabil cu bautura si vei stii cum reactionezi la fiecare bautura in parte, deoarece, organismul tau poate reactiona diferit de la o bautura la alta. La tarie spre exemplu, dupa ce ai baut o cantitate prea mare, cand duci paharu' la gura, iti vine inapoi ( la un moment dat) pana atunci, poti spune ca te-ai ametit, ei bine fi convinsa ca acea "ultima" gura de tarie te imbata. Cand simti ca nu iti mai trebuie lasa paharu' jos vreo 20' de minute. Apoi poti continua sa bei. Una este sa bei cat te simti bine si alta este sa bei din " teribilism " pana nu mai stii de tine. Opreste-te cand simti ca nu iti mai trebuie, este singuru' sfat care iti poate fi intr-adevar de folos. Ai grija la bauturile dulci, pentru ca te imbeti mult mai repede de la ele si ai grija la Absinth deoarece, dupa cum precizai nu esti invatata cu bautura. Multi adolescenti " rebeli" au ajuns sa se "imbete" din 2 beri si apoi sa se laude cu chesti asta. Bea atat timp cat te simti tu bine si cat iti pica bine.Multi """smecheri""" beau pana nu ai stiu de ei apoi se fac de tot rahatu' ( scuza-mi expresia)astia, merg pe principiul ala ca daca te-ai imbatat si nu te-ai facut si de rahat e degeaba. ( CINE SE SIMTE SA VOTEZE STUPID). O zi cat mai placuta, Iulia.
Fiind prima data nu ai cum sa te imbeti de sa nu mai stii de tine. Te simti ametita. Totusi ai grija cat bei sa nu intrii in coma alcoolica!