In principiu rezultatele cele mai elocvente se vad dupa prima saptamana de intarziere. Testele de sarcina, depinzand si de calitatea lor, detecteaza hormonul specific sarcinii, HCG, cand acesta depaseste 10-25 unitati, asta insemnand ca dupa 4-5 saptamani de sarcina toate testele de urina vor avea acuratete de aproape 100% (doar proasta utilizare poate sa mai scada din acuratete). Astfel, teoretic testul de la 26 de zile, (~4 sapt.) ar trebui sa fie destul de elocvent daca a fost facut corect. Pentru linistea voastra puteti repeta testul dupa cel putin inca o saptamana sau se poate face analiza de sange HCG care poate detecta eventuale sarcini inca din primele saptamani.
Daca le-ai facut corect, adica DUPA 21 de zile si doar cu urina de dimineata...da, ar trebui sa ai raspunsul corect.
A fost facut la amieaza pe la 12, nu urinasem inainte.
Depinde si de durata/lungimea ciclului tau menstrual. Ca daca ai un ciclu de 21 de zile, un test facut la 21+ ar trebui sa-ti dea rezultatul corect. Dar daca ai ciclul de 30 de zile, e posibil sa-ti dea fals negativ. Si testul se face din prima urina de dimineata, jetul mijlociu.
Am facut 3 teste, care au iesit negative. 3 teste nu prea mint, cred. Am folosit surechek, niciodata nu m-a dezamagit!
Urinez mai mult, si ma cam ustura cateodata!
Plus ca au trecut 26 de zile de la contactul cu risc, si ejacularea a avut loc afara. Stiu ca exista posibilitatea sarcinii datorita lichidului pre ejaculator, dar folosim metoada aceasta de 2 ani si nu s-a intamplat nimic. 2 luni nu am avut contact sexulal pentru ca logodnicul meu a fost plecat in strainatate, cand a venit acasa am avut un contact ( 27 ianuarie ), poate fi si asta o cauza a intarzierii?
E posibil sa-ti intarzie din cauza emotiilor si "stress-ului" din acea perioada, insa daca nici dupa o luna intreaga nu vine iar testul iese tot negativ e cazul sa mergi la un control ginecologic sa vezi ce se intampla.