| sabin89 a întrebat:

Dacă bisfenolul A este cancerigen, ce ar trebui să facem? Să nu mai cumpărăm conserve în ambalaj metalic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

E destul de periculos, insa nici asta nu e o cale sigura de a scapa de el, deoarece se foloseste la absolut toate ambalajele gen conserva sau tub de metal sau plastic, inclusiv la cele farmaceutice (creme, geluri, pasta de dinti, etc).
Deci vrei sa bei un suc la doza, dai peste BPA, folosesti pasta de dinti... la fel.

Si daca renunti la pasta de dinti, tot nu scapi de el, pentru ca BPA intra in compozitia policarbonatului,... si habar nu ai cate obiecte din jurul nostru (pe care le atingem deseori cu mana) sunt realizate din PC (Policarbonat).

| NLS a răspuns (pentru NLS):

Https://casepractice.ro/......i-gradina/

Spun doar atat: cabine de dus... "ochiuri" pentru usi de anexe sau foisoare, si lista continua.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Este cancerigen si Da, te poti imbolnavi dacă manânci frecvent asa ceva.

| gabicoo a răspuns:

Dacă vrei să trăiești mult și să mănânci bio te retragi undeva departe de lume, pe la marginea pădurii, cultivi pământul, crești animale, vânezi, culegi ciuperci și fructe de pădure! Doar așa vei mânca sănătos!
Dacă ești nevoit să trăiești la oraș atunci mănânci din ambalaje de plastic și cutii de tablă. Nu ai de ales!
Să fii iubit