| Deserth a întrebat:

Daca iau Vitamax Q10, de doua ori pe zi are ceva? dimineata si seara.Pe cutie scrie una pe zi.Am observat ca am slabit la maini si picioare, hainele vin mai bine pe mine acum.Rau nu ma simt de la ele,si pofta mai mare de mancare nu am, din contra.Recunosc cu gandul as infuleca detoate ca porcul dar reusesc sa ma abtin si cred ca doar datorita vitaminelor Vitamax.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| McHealth a răspuns:

Ia doar una pe zi, nu fa supradoza sa ai surplus de vitamine ca nu-i ok.Ia cum scrie in prospect/ambalaj.E mai sigur.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ia doar una pe zi, cu 2 o sa ai cantitate prea mare de vitamine in corp.

| ziftode a răspuns:

SINCER, vad ca a raspuns cineva cu "cantitate prea mare de vitamine in corp", eu nu am auzit NICIODATA DE ASA CEVA... NICIODATA, de lipsa de vitamine da, de supradoza de vitamine sau minerale...
N I C I O D A TA
exista ceva numit "doza zilnica recomandata" dar se refera in principal la cat sa iei si sa se si absoarba, altfel, ce iei peste pur si simplu o iei degeaba si nu se absoarbe, deci te ustura la... buzunar

insa am o curiozitate absolut morbida, a auzit cineva de supradoza cu vitamine? daca da... link, SI VREAU LINK SERIOS, nu blogu' vre-unui ajutor de bagator in seama care s-a trezit cu fata la cearceaf

| Deserth explică (pentru ziftode):

Si eu m-am gandit tot asa, nu poate sa faca rau, mai ales ca organismul meu nu prea asimileaza, dar ma bucur ca slabesc de la ele, arat si eu mai copil asa.O sa iau totusi una pe zi