anonim_4396
| Anonim întreabă:

DAU FUNDA!:* Ce parere aveti de Bioderma Sebium pentru acnee? L-a incercat cineva? A fost folositor? Daca nu ce ati incercat si a dat rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă mai bine o mască cu acid salicilic, un tonic antiseptic și tinctură de propolis. Toate astea usucă acneea fără urme. Mai trebuie să ai și un pic de răbdare dacă mai ești și la pubertate deoarece sunt exploziile hormonale, tipic vârstei.
Pa, pa.

| johnny_2986 a răspuns:

Nu este bun.iti propun "Zynerit".sa te dai cu el in fiecare seara timp de 2 saptamani. dupa sa te dai de 2 ori pe zi timp de 4 luni. evident, inainte de a te da cu el sa te speli pe fata cu sapun, si sa utilizezi produsul dupa 10 - 15 minute de la spalarea fetei
dupa 4 luni de zile.iti recomand " Isotrexin Gel ".sa te dai cu el pana iti trec cosurile / acneea.la fel, o singura data pe zi. seara inainte de culcare.te speli pe fata cu sapun, astepti 10 - 15 minute. aplici produsul dupa care te culci.a 2a zi iti decojesti fata de solutia respectiva (e un fel de masca dupa aplicare ) dupa care te speli foarte bine cu apa calda.
de preferat sa faci 2 zile pauza.sambata si duminica dupa care sa incepi iar. succes! sper ca te'am ajutat