anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 4 zile am o problema grava. Ma doare cotul mainii stangi si nicicum nu il pot indrepta, mana fiindu-mi indoita. Mentionez ca am probleme cu sangele.

Ce sa fac? Ceva creme sau tratamente naturiste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fizioterapia te-ar putea ajuta si autoinflamatoarele, de asemenea. Incearca VOLTAREN unguent.
Te sfatuiesc sa mergi sa-ti faci niste investigatii medicale, ca problema ta ar putea fi o artrita.
Cere medicului analize IGG, sa se vada factorul reumatismal.

3 răspunsuri:
| Ivanov27 a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva, in bătrâni se zice ca '' ti s-au încălecat venele'', daca cunosti pe cineva care stie sa maseze foarte bine zona aceea, vei simți rezultate imediate.

| Lari16 a răspuns:

Și pe mine ma doare cotul mâinii stângi. Dar eu cazusem pe mâna acum ceva timp și am avut mâna in ghips. Nu puteam îndrepta mâna. Eu zic sa te duci la un doctor sa vezi dacă e totul ok, dacă da, cred ca îți poate recomanda o crema pentru astfel de durere. Sper ca te-am ajutat.

| moldogabriel4 a răspuns:

Nu ai probleme cu sangele, te-ai lovit sau ti-ai sucit venele, da-te cu crema si daca nu-ti trece du-te la medicul de familie