|

De ce imi vine rau daca vad sange? Cum ma ranesc sau se raneste cineva in jurul meu si vad sange mi se face rau. Am si lesinat.

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nici eu nu suport sa vad sange. dar nu am lesinat niciodata.nici eu nu mi-am putut explica de ce nu pot sa suport sa vad sange doar ca la mine nu e asa de grav.adica eu nu am lesinat.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca esti o persoana foarte sensibila si de aceea reactionezi ca in fata unui soc, atunci cand cei din jurul tau ar putea fi in pericol. Trebuie sa stii cam, se intampla si altor persoane sa lesine cand li se ia sange sau cand vad o catitate de sange, in preajma lor. Nu este de fapt nici o boala ci, doar o sensibilitate, pe care o poti depasi daca gandesti obiectiv ca, dintr-o singura mica taietura si putin sange, nu se poate intampla nimic si nimeni nu este in primejdie. Poti sa dai chiar ajutor pentru a pansa persoana respectiva. Eu cred ca nu lesini daca te uiti la un film, unde vezi ca sunt oameni raniti si vezi "asa zisul sange" dupa aceste rani. Gandeste-te ca nu este o situatie reala o perioada de timp, pentru a-ti produce o desensibilizare. Trebuie sa-ti spui ca o "mantra: - nu-mi este frica de sange, nu mi se poate intampla mie sau celor dragi mie nimic daca le curge un pic de sange" si sa-ti repeti acest lucru de cel putin 20 de ori pe zi si pana la urma vei invinge, prin forte proprii, aceasta sensibilitate. Succes si Dumnezeu sa te ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si eu am aceeasi problema am si lesinat de cateva ori. Probabil esti hematofob/a ca si mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Vai am aceeasi problema, lesin cand mi se ia sange, si trebuie sa merg saptamana asta si sincer mor d frica. sper sa imi inving aceasta teama si sa pun in practica sfaturile marianei.mersi mariana

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează