anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mă doare coiul stâng? Nu m-am lovit, așa dintr-o dată a apărut o durere, nu-i mare dar destul de deranjanta... Amu nu vă râdeți laughing))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Du-te la un doctor. Dar ai grijă să nu fie doctor în drept. happy

| dannyel86 a răspuns:

Apar dureri de testicule, dar ele au o cauza.
Daca stii ca nu te-ai lovit, mergi la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am dat cu apa pe fata ca nu-mi venea sa cred ce citesc laughing))
Probabil ti s-a umplut si trebuie sa-l golesti, incearca o mastur bare. Daca nu se rezolva, mergi la doctor.

| alex15ccc a răspuns:

Du-te la urolog, poate ai ceva grav, i-ati trimitere de la medicul de familie. cand vorbesti cu medicul foloseste termenul "testicul"!

| Valyasdfg a răspuns (pentru alex15ccc):

"Domnu' doctor... mă doare coiul stâng" laughing, laughing

| alex15ccc a răspuns (pentru Valyasdfg):

Seios vorbesc, poti sa ai doar o inflamare sau infectie sau ceva grav, precum cancerul sau torsiunea testiculara (testiculul rasucit).

ganduri bune!

| BotezanDaniel a răspuns:

A ce-ai facut ma nene? laughing Ai bagat-o prea dintr-o data? Ai f... iar canapeaua? rolling on the floor Poate a fost o ciocnire de moment.(Raspuns corect) Funda? laughing

| Valyasdfg a răspuns (pentru BotezanDaniel):

Râzi... du-te-n gâtu mătii laughing laughing
Păi ce ciocnire? Chiar în halul ăla crezi că am dat? De să mi se spargă oul? Ești băiat, n-ar trebui să râzi...ar trebui sa plângi împreună cu mine

| BotezanDaniel a răspuns (pentru Valyasdfg):

Nu stiu frate. happy sigur ca am compasiune in cazul asta. crying Mi se pare interesanta intrebarea. big grin Cum se face ca tot timpul e vorba de... baietilor....Si ce ai de gand?

| Valyasdfg a răspuns:

Hai nu mai am nimic, oricum mulțumesc tuturor! Mi-a trecut cam după vreo jumătate de oră, probabil m-am lovit și nu mi-am dat seama

| relativsausigur a răspuns:

Trebuie sa mergi la urolog, e posibil sa ai hernie inghinala.

| Mihaelap a răspuns:

Te pot ajuta eu?

| Valyasdfg a răspuns (pentru Mihaelap):

Dacă vrei...