| LonelyBoyyallways2420 a întrebat:

De ce nu am păr facial (barbă) la 28 de ani cât am în prezent?

Există vreun secret ca să îmi crească mai repede barba pe obraji?

Efectiv la serviciu am colegi cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani care au barbă pe obraji în toată firea.

Ce pot face să îmi crească și mie în sfârșit păr pe față?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Parul si barba cresc hormonal!
Din pacate, nu exista nici un secret care sa-ti influenteze cresterea parului, fiindca responsabile de el sunt hormonii tai (generate de glandele endocrine) si mostenirea genetica de la parintii tai.
In locul tau m-as bucura enorm, in loc sa te superi, fiindca ceasul tau biologic arata ca esti mai tanar in realitate, imbatranind mult mai incet decat altii, care au deja fata plina de par la 20 de ani.
Sincer, la 28 de ani nici nu ai nevoie de barba sau mustati ca sa demonstrezi ca esti matur sau serios. Fata proaspăt barbierita va face o impresie mult mai buna si mai serioasa, asupra persoanei tale.

| batranulintelept77 a răspuns:

Salut. Șansele să-ți mai crească barbă pe obraji în mod natural după această vârstă sunt destul de mici. Nu sunt zero, deoarece sunt persoane care au mărturisit că au ajuns la apogeul bărbii lor abia pe la 30-40 de ani. Dar în acest caz e vorba de a (mică) îmbunătățire, nu de apariția de la 0. O mai mare parte a bărbii apare desigur la pubertate.

Poți face anumite lucruri, în primul rând poți aplica substanța Minoxidil. Substanța minoxidil e un agent de creștere a părului, folosit atât pentru oamenii care chelesc, cât și pentru părul facial. Recomand să cauți pe YouTube "Minoxidil Beard Growth" ca să te lămurești. Desigur sunt și afecte adverse (nu necesare, dar posibile într-un procent foarte mic), de care trebuie să te informezi; pentru asta recomand canalul More Plates More Dates cât și studiile științifice, dacă le poți accesa.
În paralel cu Minoxidilul poți folosi "derma rolling", un mic aparat ce presupune crearea a sute de înțepături milimetrice ce facilitează absorbția în piele.
Bineînțeles că mai este și varianta implantului de păr, dar este mult mai costisitoare decât cele menționate mai sus și personal mi de pare că nu arată prea natural (linia e prea trasă cu rigla și densitatea prea uniformă).

În concluzie, poți face anumite lucruri, acum este rândul tău să te informezi și să iei decizii.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ar trebui sa te simți mândru că nu ai par facial la 28 de ani! Nu toate femeilor le plac bărboșii. In plus, barba nu te face bărbat sau îți dă un plus de sexualitate, e doar de fiță.

| Alina225 a răspuns:

Nu te mai tot stresa atât din lucruri mărunte. Multor fete nu le place barba!

| Moonfl0wer a răspuns:

Totul ține de genetic, dacă tatăl tău nu este bărbos nu vei fi nici tu cel mai probabil. În liceu râdeau colegii de mine că nu am deloc par pe față, iar acum la 23 de ani am o barbă completă care creste repede. Încearcă să îți dai cu soluții pentru creșterea părului pe față gen Rogaine și sunt sigur că vei avea rezultate.

| Jackpot2 a răspuns:

Am 17 ani și dacă nu Maradona i luna zici ca am trăit în peșterălaughing

| Jackpot2 a răspuns (pentru Jackpot2):

Ma rad**