Nu gustul este de vina ci nivelul de nicotina.kentul este un tip de tigari pentru incepatori si pentru cei care vor sa traiasca mai mult in ciuda faptului ca fumeaza.si mai e si chestia de moda ca nu poti sa fumezi lm cand toti tovarasii tai fumeaza kent. oricum daca fumezi kent acum peste catva ani o sa ajungi sa fumezi si tigari mai tari gen lm, marlboro, whinchester etc
Fumeaza Kent ca sa fie "cul", si batrani fumeaza L&M pentru ca e mai ieftin, eu spun sa nu fumam/fumezi deloc si va fi mai bine
Nu fumeaza pentru ca sa fie cool, fumeaza pentru ca pentru ei nu este nici prea tare, nici prea slaba, o tigare moderata; L&M si alte genuri de tigari fumeaza batranii pentru ca la randul lor au fumat in tinerete niste tigari gen Kent si s-au saturat deoarece nu le mai "simteau" si le-au schimbat .
Mosule'
Eu nu fumez mult
Iti zic din ce stiu eu
acu 2 ani trageam Pall mall mereu
acum... Pall mall imi vine sa vomit`
Insa trag More. Trag Lm, kent, viceroy si toate cele
Insa pall mall`u nu il suport sub nici un kip Nu stiu de ce
Mi se pare foarte tare ( stiu uni o sa spuneti ca e slab pall mal asta credeam si eu la inceput acu e tare nu stiu de ce)
o O
P. S Copii nu calcati iarba
Fumati-o!
Kentul nu "se fumeaza singur" ca altele dar in rest e chiar nasol, e prea tare. Prefer slims.
Am 18 ani si ceva si din clasa a 9-a m-am apucat de fumat.{kent 8 sau 4}. parca nu poti sa te apuci acum sa schimbi tigarile.adica m-am obisnuit eu cu kentul desi si eu cand beau cate ceva trebuie sa fumez ceva mai tare {tot Kent dar lung}. si pe bune pall mall e super naspa. l&m e acceptabil. winston e bunicel.marlboro astea mai noi gold si white nu prea ma incanta.lucky strike fumez la pescuit
iar de viceroy .more.si altele sa le lasam pentru astia mai batrani.