Nu am putut ajunge
Scuze se pot găsi ușor! Dar, ca om trecut prin spitale, UPU, îți spun atât: mulți din cei care ajung la UPU, regretă că nu au mers mai repede la doctor!
Inteleg. Eu nu sunt asigurată de aceea nu m-am dus, plus ca am avut alte probleme cu o unghie incarnata
Dacă mergi la UPU beneficiezi de asistență medicală de urgență gratuită, chiar dacă nu ai asigurare medicală!
Inteleg, dar nu știu dacă ma primesc nefiind o urgență medicală
Da, te vor primi.
Pe gât sunt ceva mușchi care se blochează din trei cauze: deshidratarea, frigul, lipsa de vitamine.
A, și mai e o categorie de oameni care fac duș si nu stau jumătate de oră in halat pufos să se inchidă porii pielii, așa că un mic frig sau vânt intepeneste muschii.Vara și răcoarea din casă e de ajuns să te blochezi.
Da, până acum nu am dezinfectat cerceii, ii voi dezinfecta, mulțumesc. Am Fucicort și Baneocin cremă, le-am luat pentru unghia încarnată, sunt recomandate și pentru ce am eu la ureche? Am pus pe cineva să se uite in spatele urechii și mi-a spus că am ca un coș în zona unde este gaura cercelului
Roagă pe cineva să pună pe acel ca un coș betadină(e de fapt infecție,nu coș). Dupa câteva minute pune destulă cremă fucicort si deasupra un plasture(ar fi bine să aibă plastic unde e crema iar restul să fie din hârtie ca să respire).
Lasă plasturele acolo trei zile,fara să umbli la el si se vindecă.
Repet, e bine să ai plasturi performanți, eu folosesc unii de hârtie ce respiră, doar unde e crema are ceva mai sintetic, un pătrățel.
RalucaIonela1 întreabă: