| mirajevents a întrebat:

Doneaza 2 euro prin sms la 858 pentru infiintarea unui departament de cardiochirurgie la spitalul Marie Curie din Bucuresti www.evenimente-magice.ro
Vrei sa ajuti copii bolnavi de inima?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Frumoasa initiativa, felicitari mirajevents cred ca o sa "deschizi" inimile utilizatorilor TPU si copii cardiaci de la Spitalul Marie Curie vor avea o sansa la vindecare. Si eu voi dona cei 2 euro pentru ca vreau sa fiu de ajutor. Sper ca si alti useri TPU sa faca acest lucru. Mult succes si cat mai multe SMS-uri la 858

2 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Am donat dejahappy De mai multe orihappy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Infiintarea unui asemenea departament e o idee foarte buna, dar felul prin care se vrea strangerea fondurilor mi se pare o rusine. Sanatatea nu trebuie facuta din mila, ci din respect si responsabilitate.
Sa le fie rusine guvernantilor ca-si permit sa cheltuie milioane de euro pentru toate ineptiile ( concerte, salarii de europarlamentari, pensii si salarii de sute de milioane ) iar pentru salvarea vietilor unor copilasi, ai caror parinti, de cele mai multe ori muncesc cinstit si platesc o groaza de bani pentru impozite si asigurari de sanatate, e nevoie de cersetorie!