anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce i-am dat lu unu un pumn in cap, si ma durea mana am fost la spital. doctorul mi-a pus diagnosticul : fara leziuni de fractura, tumefactia partilor moi. si mi-a recomandat sa pun gheata. asta s-a intamplat ieri si azi inca ma doare mana. in cat timp trebuie normal sa se vindece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

5-6 zile. si vorba lui foxi : " normal ar trebui sa nu se mai vindece "! puterea pumnului este argumentul prostului!

| Zenithf a răspuns:

Bravo @foxi pentru raspuns.
Din nefericire se va vindeca in 4-5 zile, si vei putea sa "profesezi" din nou. sad
Ce raspuns am da, ca mi-as pune singur amuzant, daca as putea. laughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ai vazut la tv cum se poate baga un om in coma cu un singur gest? Nu? Daca rezolvi disputele cu pumnii, o sa afli in curand ce este arestul si ce presupune asta! Asa cun a raspuns @Foxi, ar fi trebuit sa ti-l rupi de tot! Urasc violenta!

| anad a răspuns:

Daca cel pe care l-ai lovit o chiar merita( hai sa recunoastem ca unii dezaxati chiar merita cu prisosinta mai mult decat pumni si pana la a-ti face acum politia dreptate mai trebuie cate unul pus cu botul pe labe!) sper ca in scurt timp. Daca ai dat ca esti de marele si tarele, atunci sa te doara pana la adanci batraneti!

| foxi a răspuns:

Normal ar fi sa nu se mai vindece! De ce dai pumni?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine sa judecati omu asa. ala pe care l-am lovit ma injurat de mama si a si impinso cand a vazut-o pe strada.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si dupa 3 zile mana inca imi este umflata. este normal?