| UmbraDeVulpe a întrebat:

E adevarat ca se poate si daca ti se usuca penisul sa ai vanatai si roseata si tu de fapt nu ai nici o boala chiar daca ai vanataie si roseata? Si atunci trebuie doar sa tratezi uscaciunea aia si atata tot? Sa folosesti produse de astea ca sa nu ti se mai usuce si sa mananci fructe si asa mai departe? Ca am fost deci la dermato venerolog si asa mi-a spus ca nu e nimic si am facut si niste analize si a zis ca sunt bune si ca nu crede ca mai trebuie si de alte analize sa fac si ca am penisul inrosit si cu vanataie acolo la cap in varf din cauza ca mi se usuca penisul, chiar asa e? Sa fie adevarat? Oricum, ca sa fie chiar sigur ca nu am nici o boala care a facut sa imi arate penisul asa, ar trebui sa fac absolut toate analizele pentru bts? Ajung doar astea pentru bts numai sa le fac absolut toate? Sau spuneti si voi ca e cum a zis doctorul asta? Are dreptate adica cu ce mi-a zis?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Probabil acel doctor era femeie dar chiar si asa ar trebui sa stie ca penisul nu e ca vaginul, el se mai usuca din cand in cand dar asta nu e nici o problema pentru ca e natural daca nu esti virgin...
Deci de la penis uscat nu ai cum sa faci roaseata la capul penisului sau vanatai! Eu cel putin niciodata nu am avut problema asta desi penisul meu mai mereu este uscat, deci nu stiu despre ce a vorbit acel doctor laughing
Problema asta a ta in cele mai multe cazuri provine de la prea multa mas tur bare sau s e x, adica il abuzezi si de aceea ai acea roseata sau vanataie ca a,, lucrat" prea mult!
Deci parerea mea daca o faci zi de zi cu timp indelungat atunci mai ia si tu o pauza pana iti revii laughing

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Sa zicem ca nu mai faci sex sau mast urbare 7-8 zile deloc iar penisul nu se reface la normal atunci problema e alta, asta e sigur! Dar daca continui s-o faci zi de zi penisul nu are timp de vindecare ca-l ranesti din nou, iar asa poate dura si 20 de ani acea problema daca o faci zi de zi!

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Pai daca stii ca-ti,, lucrezi" penisul zi de zi eu zic ca nu trebuie sa mai faci alte analize devreme ce si acel doctor ti-a zis ca nu ai nimic!
Deci ce trebuie tu sa faci e sa te abtii cel putin o saptamana de la sex sau mast urbare! Daca nu revine la normal dupa acest timp da, iti recomand sa mai faci si alte teste ca sigur ai ceva probleme!

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

De la sex Sigur nu e pentru ca a aparut dupa 1 an laughing deci asta se exclude! Iar de la mast urbare poate fi, nu conteaza ca ai mai facut-o ani la rand si tocmai acum a aparut...
Fa cum am zis iar daca nu se vindeca mai poti face si alte analize!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Sigur nu e de la sex! O problema nu apare dupa luni de zile, daca era de la sex, problema aparea imediat a doua zi sau maxim a treia zi!
Din pacate nu stiu sa-ti spun ce analize sa faci ca nu sunt doctor, dar intreaba doctorul la care ai fost, spune-i ca simti ca te doare si ceva nu e ok, ce analize as putea sa mai fac?
Eu nu stiu ca nu am avut aceasta problema niciodata! Tot ceea ce ti-am zis am auzit de la altii care au avut o problema asemanatoare si s-a dovedit ca au abuzat de penisul lor de aceea acea durere dar dupa un timp s-au vindecat!
Si nu, nu cred ca boala ta e o boala sexuala! Daca nu e abuz la penis atunci provine de la altceva...

Răspuns utilizator avertizat
| SpoiledBrat a răspuns:

E adevărat ca ești prost gramada