| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

Este adevarat ca daca renunți la dulciuri slăbești?
Adică chiar si in cantități mici, iti afectează fizicul atat de mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| xV3N0Mx a răspuns:

Trebuie sa fii atent la numarul de calorii. O persoana are nevoie in medie de 2000kcal pe zi. Daca consumi mai putin de atat atunci esti in deficit de calorii, deci vei pierde in greutate. Daca vrei sa slabesti iti recomand sa eviti pe cat posibil grasimile, zaharurile si cel mai important, sa consumi apa, minim 2L de lichide pe zi. In privinta dulciurilor, nu zice nimeni ca de la un baton de ciocolata de exemplu, pui in greutate. Batonul respectiv poate avea de exemplu, 600kcal. Mai ramai cu restul de calorii pe care le gestionezi cum vrei. Ca o mica paralela, o mancare ce are la baza legume, e mult mai satioasa si cantitativa la acelasi numar de calorii ca si un baton de ciocolata. Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii. O zi buna!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O bombonica/2 sau 2-3 patratele de ciocolata pe zi is ok.

| RAY a răspuns:

Da si nu,daca esti cum fost eu dependent de dulciuri te asigur ca vei fi in deficit caloric,eu unu mancam doar dulciuri, coca cola apoi cand am renuntat la ele am slabit, pentru ca eu nu sunt genul sa manc multa mancare, dar nu este usor sa renunti la ele, este un drog

| Annastassia a răspuns:

Da, este adevarat!
De fapt, corect este: daca renunti la dulciuri, paine, biscuiti, prajituri si sucuri, slabesti garantat!

| aXy99 a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Slabesti in momentul in care esti in deficit caloric. Daca mananci multe ducliuri si renunti la ele, vei fi intr-un deficit caloric si vei slabi.

| Dismally a răspuns:

Da, dar conteaza si restul alimentatiei nu doar dulciurile.

| Elynca13 a răspuns:

Nu neapărat