Nushh ce sa mai cred ma uit pe net si gasesc tot felul de comentarii... odata k e bun pentru slabit odata k nu...nushh ce sa mai cred
Pff ...ma uit pe net:gasesc tot felul de raspunsuri odata k e bun odata k nu e ...nushh ce sa mai cred : ))
Este adevarat daca scoti vointa din frigiderul plin cu calorii salabesti?
Urzi23 a raspuns cu intelepciune:
Da Violeta trebuie sa renunti si la piine si la cola si la fast. Trebuie sa faci miscare cit mai multa.
Uite ca Violeta a inteles ca trebuie sa treaca la verdeturi din piata si la salatica cu varza la greu.
A priceput Violeta ca este bine sa manince numai mincare facuta de mama ei?
Da deoarece este cea mai sanatoasa si cea mai buna mincare este cea fiarta deoarece nu modifica celula cum o modifica prin prajire in ulei la peste 200 C
A inteles Violeta ca apa chioara nu este buna
Da deoarece bea apa cit cere organismul si are aport de apa din zarzavaturi si ciorbe
Are voie Violeta la lactate
Da brinza si lapte nu iaurturi colorate
Are voie violeta la dulciuri
Nu deoarece sunt sintetice si au calorii cu toptanul si nu fac bine
Ce carne este buna pentru Violeta
Carnea recomandata este pestele dar nu de crescatorie
Este bine sa manince carne de porc si pui din magazin
Nu deoarece puiul in curtea taranului in 34 de xile abia trece de 500 gr iar cel de la magazin are 2 kg si aici e beleaua ca mai hrompane puiul de crescatorie si hormoni ciudati
Cit va slabi Violeta daca o ia cu binisorul
Violeta va slabi cam 4-5 kg pe luna fara sa lesine de foame
Va arata violeta super daca slabeste
Da va arata bine deoarece are vointa
Ce ii mai recomanzi
Ii recomand muuuulta miscare si sa manince sanatos la culcare obligat un mar din piata nu turcesc si obligat Tatal Nostru
Pateste ceva Violeta daca se roaga la Dumnezeu
Nu deoarece Dumnezeu ne iubeste pe toti inclusiv pe Violeta si pentru ea a fost batut batjocorit si rastignit.
Mierea de albine este acida(ph=3, 5-5, 5),otetul,orisicare ar fi, este acid, sucul gastric este acid! Nu te gandesti ce s-ar putea intampla cu mucoasa care captuseste stomacul daca bei solutii puternic acide pe stomacul gol? De leziuni ulcerative ale mucoasei gastrice ai auzit? Cred ca nu doresti sa te alegi cu un ulcer doar din dorinta de a slabi!
Poate si daca bagi dupa aia in tine nu faci mare lucru mai bine mananci normal de 3 ori pe zi si faci exercitii fizice
Daca ai sa maninci atit cit ii trebuie org tau astfel incit sa nu exagerezi cu siguranta ai sa slabesti, de retinut ca nu trebui sa maninci mai mult de 2 felii de piine de graham si ultima masa sa nu depaseasca pra 18. dupa aceasta ora poate un mar chiar 2 Bafta
E adevarat ca-ti strici stomacul, altceva nu stiu. Ca sa slabesti trebuie sa mananci sanatos si sa faci sport, nicidecum sa crezi in leacuri babesti sau in cine stie ce medicamente minune.
Multumesc de raspunsuri am incercat de cateva ori. sa va zic rezultatul? 4 zile m-a durut stomacu non stop...nu am putut manca aproape nimic doar ceai de musetel am baut cu biscuiti ...doamne in viata mea nu mai fac asta mai bine mananc cum trebuie prefer sa renunt la dulciuri ceea ce mie imi plac cel mai mult decat sa imi stric stomacu de la porcarii.multumesc inca o data :*
pana nu-si face omu cu mana lui rau nu se lasa apoi invata dar cinesti va fi prea tarziu
ely_1871 întreabă: