| YoyoAli1234 a întrebat:

Este o problema daca la 14 ani nu iti iese penisul din acea piele? Pentru ca mie nu vrea sa imi iasa inca sau poate imi va iesi mai tarziu, intreb de curiozitate ca poate am ceva si eu zic ca sunt bine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ia pe mama sau tata de manuta si mergeti la un medic UROLOG pentru ca tu ai fimoza, daca penisul nu se poate decalota si asta nu este deloc bine si nici normal ori sanatos.

| YoyoAli1234 explică (pentru Jassmina):

Da,dar nu cred ca e o urgenta pentru ca sunt asa de cand m-am nascut si gen nu am forme sa zici ca ma ustura des sau ca am o infectie des si chestii si doar cand trag de el poate iesi afara dar nu cred ca e momentul sa iasa

| Jassmina a răspuns (pentru YoyoAli1234):

Cand te-ai nascut nu aveai un cuc atat de mare, si fimoza nu avea atata importanta, dar cucul nu va mai creste din cauza fimozei si vor apare complicatii.
Penisul creste numai pana la 16 ani, iar daca acum ai 14, inseamna ca ti-au mai ramas doar 2 ani, si ar cam trebuii eliberat, ca sa poata sa mai creasca, altfel ramai doar cu ce ai acum.

| CodrutElian1990 a răspuns:

E posibil sa ai fimoza. Daca se poate inlatura natural sau prin operatie o poate spune doar medicul specialist.

| Zuzu1991 a răspuns:

Virginity is strong in this one
asta nu e o urgenta, prima oara cand ajungi la medicul de familie, intreaba-l