| qieiqpalz a întrebat:

Eu trebuie sa iau 4 pirule dimineata 2 la amiaza si 2 seara sunt fier si pentru stomac dar este une pe nume venter pe care trebuie sa o iau de 3 ori pe zi pe cutie scrie sa iau 6 pe zi dar se inghit foarte greu! arata ca un fel de creta mare si e foarte uscata ce as putea face defiecare data cand o inghit ma doare gatul si trebuie sa beau foarte multa apa. apropo eu nu am avut pe hartia de la medic acea pirula ..asa ca nu o iau doar 1 data dimi, la amiaza, seara chiar daca pe cutie scrie ca trebuie sa iau 2 dimi, la amiaza, seara

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce inseamna "pilura" si "dimi"?
Ca nu le gasesc frate in limba romana! laughing

Daca medicul ti-a prescris medicatie, incearca sa respecti intocmai indicatiile lui, insemnand ca-i grava situatia ta si trebuie sa iei 6 pastile, asa cum ti-a spus medicul, ca sa te faci bine!
Nu are importanta cata apa bei, ca aia iese la toaleta, cand faci pipi, dar trebuie sa iei pastilele, ca sa te faci bine.

| Lostlyric a răspuns:

Ma minunez ca la 17 ani poate cineva sa scrie in halul asta.
Lasa "pirulele" si baga vreo 4 carti pentru digerat. Preferabil, de gramatica, anatomie, muzica, poezie (ti-am vazut istoricul).
Cheloo, unul din idolii tai, spunea asa:
"N-am nevoie sa ma mai prezint
Reprezint cu succes pierderea de timp".

| qieiqpalz explică (pentru Lostlyric):

? te pup domn profesor

| qieiqpalz explică (pentru Lostlyric):

Nu voi intelege niciodata de ce te f.e pe tine grija cum scriu eu

| Adrian_Mares_1972 a răspuns (pentru Lostlyric):

N-ai cu cine, te chinui degeaba, nici nu merita sa te obosesti sa-i scrii.