anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei.
Am și eu o întrebare pentru fete. Eu nu am menstruație,dar as vrea sa știu cam unde te doare burta. Adică te doare mai sus,mai jos, in mijloc sau toată burta? Și ce senzație va dă? Va înțeapă, va apasă etc. Aș vrea să-mi spuneți mai detaliat ce durere simțiți.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

De obicei te doare în dreptul ovarelor (burta în stânga și dreapta), dar depinde de la fata la fata. Sunt fete pe care le doare în piept, le dor picioarele, le e greață, le doare capul. Pe mine aproape niciodată nu ma doare nimic big grin asa ca depinde mult. Durerea în general nu e mare, e mai mult un discomfort, o senzație ca și cum ai avea febra musculara la burta și poate și stomacul va face nazuri (lipsa de pofta de mâncare, sau pofta mai mare la dulciuri, sensibilitate mai mare la mirosuri, etc). Nu ai de ce sa îți faci probleme sau să-ți fie frica. Toate trecem pe aici și cu timpul te vei obișnui happy

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu e o regula.
Eu nu am avut niciodata niciun fel de durere dar am stari de tristete, iritare, putina anxietate, e normal, e de la hormoni.
Poate tu nu o sa simti nimic, poate o sa te doara putin sau poate o sa te tavalesti pe jos de durere, nu se stie, fiecare persoana e diferita...

| MiriMendes a răspuns:

Depinde de organismul fiecăreia.Sunt persoane pe care nu le doare nimic, iar altele care au dureri insuportabile.În mod obișnuit ar trebui sa te doară burta mai jos (care nu e sus oricum...laughing ) Nu te înțeapă nimic, ai crampe și te poate durea și capul sau depinde.

| Anonim1567886457 a răspuns:

Chestia asta cu durerea e subiectiva. Sunt fete care nu au nicio treaba toată săptămâna ciclului și nu simt nimic, dar sunt și fete care lipsesc de la școala/munca din cauza durerilor prea mari. Eu ma aflu undeva pe la mijloc. Pe mine ma dor foarte tare ovarele(mai ales cel drept), ca si cum le-ar strânge cineva și partea din spate, jos, ca și cum mi-ar da cineva pumni. Sper ca am fost destul de clara, dar dacă nu, ma poți întreba ce nelămuriri ai.